keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ke 10.4. – Palauttelua



Tänään 21km, 1h 48min.

Ap: kevyt 7.0km, 37:05, 5:18/km.

Aamuseiska matolla. Eiliset vedot tuntuivat jaloissa, mutta ei paha. Pidetään päivä silti kevyenä.

Ip: kevyt 14.2km, 1:10:48, 4:59/km.

Kulutin aikaa taas Iinan teatterin aikana ja hölkkäilin tällä kertaa keskustasta Teiskontien suuntaan. Vähän yllätyin, kun Teiskontien kvl-väylä oli niin suurelta osin vielä lumen ja jään peitossa. Ei se rauhallista menoa juuri silti haitannut. Jalat olivat aika väsyneet.

Lueskelin muuten hauskan uutisen Korean niemimaan tilanteeseen liittyen. Ulkoministeriö ei kuulemma kehota vielä ihmisiä poistumaan Etelä-Koreasta mahdollisen konfliktin takia, mutta sen sijaan tarpeetonta matkustamista Pohjois-Koreaan kehotetaan välttämään. Toivottavasti globaali talouslama ei tämän takia pahene, kun turistit alkavat joukoittain perua suunniteltuja Pohjois-Korean lomiaan. Nyt luulisi sitten viikon Gulagissa täyshoidolla irtoavan tosi halvalla!
Kyllä Kaaponkin kannattaisi vielä miettiä omaa urheilulomavalintaansa. Väitän, että viikko Kim Jong-unin valmennuksessa tuottaisi oleellisesti paremman harjoitusärsykkeen kuin lepoloma Espanjassa.

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Kieltämättä houkutteleva leiripaikka. Jotenkin jäi tästä tarjouksesta sellainen mielikuva, että ruoasta notkuva buffet-pöytä ei välttämättä kuulu hintaan?