sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Su 30.6. – Pirkka II

Tänään 33km, 3h 00min

Ap: pitkä 32.6km, 2:59:50, 5:31/km.

Näin pian palasimme taas Jarin kanssa Pirkan hölkän reitille ja Markokin liittyi joukkoon. Aika kului porukassa kuin siivillä ja hölkkävirekin oli oikein hyvä. Viimeisen kympin aikana vähän jo katseltiin, että onnistuuko se kolmen tunnin alitus tällä kertaa, ja onnistuihan se. Nyt ei tullut edes pieniä eksymisiä, eli kisareitillä pysyttiin alusta loppuun. Juoksusää oli jotakuinkin täydellinen.

Siinä matkalla Markon kanssa muisteltiin joitakin yhdessä juostuja Pirkkoja (siis niitä kisoja) ja piti ihan katsoa päiväkirjasta miten homma meni.
Vuonna 2002 juoksimme yhdessä Vormistoon saakka (reilu 25km) ja alikulun kohdalla Marko kiristi ja katosi horisonttiin. Hyvin tuo traumaattinen kokemus on jäänyt mieleen. Minä päällitin silloin kolme tuntia.
Sitten vuosina 2007 ja 2008 juoksimme yhtä matkaa Suolijärven reitille saakka (27-28km), jolloin Marko taas vähän hyytyi molempina vuosina melkein samassa paikassa ja minä ehdin maaliin edellä. Toki silloin molemmat olimme reilusti kovemmissa vauhdeissa kuin 2002.
Katsotaan miten käy tänä vuonna!

Ip: lepo.

Kävin kyllä Ellan kanssa pikkulenkillä, mutta näitä suunnistusvauhteja en ainakaan toistaiseksi laske kilsoihin mukaan.

Ei kommentteja: