keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ke 7.8. – Pirkkalan hölkkä

Tänään 21km, 1h 39min

Ap: kevyt 6.3km, 32:13, 5:07/km.

Ip: vr2 + kisa 10.6km (42:14) + vr2, 1:06:41, 4:23/km.

Pirkkalan hölkkä tuli sitten juostua ihan suunnitelman mukaan. Tuloskin oli juuri niin huono kuin objektiivisen kuluneen kesän arvionnin perusteella oli odotettavissa. Jotenkin sitä vaan aina erehtyy toivomaan, että jollain ihmeellä tulos olisi eri kuin mitä harjoitusten perusteella voisi odottaa. Aikaa kului siis 42:14, mikä on yli minuutin kauemmin kuin viime vuonna (tai koskaan muulloinkaan). Mitään ongelmia ei matkalla ollut ja juoksutuntuma alkuverkassa oli ihan normaali, eli tulos on ihan kunnon mukainen.

Suunnitelmanihan oli juosta eka kiekka alle 20min ja se menikin juuri muutaman sekunnin alle. Olo oli hyvä ja toisen kiekan piti mennä samaa vauhtia helposti. Eli siis ihan niinkuin aiempinakin vuosina. Nyt olin juossut ekan kiekan keemin kanssa. Jaha ja harpatti karkasivat nimittäin minulta ratkaisevasti jossain ekan huoltopisteen kohdalla (toim. huom. Eka huoltopiste oli noin 20 metriä lähtöviivan jälkeen). He molemmat juoksivatkin niin jäätävät ajat, että viimeistään nyt liittyivät oikeiden juoksijoiden joukkoon. Onnittelut sinne!
Sitten edelleen suunnitelmani mukaan toisen kiekan alussa ensimmäisessä mäen tapaisessa keem meni menojaan ja kanttailin yksikseni toisen kiekan sitten 74 sekuntia hitaammin kuin ensimmäisen;-)

Kisan keskivauhti oli lopulta siis tasan 4:00/km. Katsotaan nyt vielä se Oxroadultra viikon kuluttua ennenkuin otetaan isän lintukivääri parempaan käyttöön. Leikitään huvikseen, että satamailisen tulos ei korreloisi kympin tuloksen kanssa, vaikka se kyllä oikeasti tasan tarkkaan korreloi...

3 kommenttia:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Minä vedin sen ekan kiekan käytännössä täysillä. Tokan alussa tiesin satavarmaksi että vauhti putoaa selvästi, etureisistä oli voimat ihan kaputt. Onneksi olin seurannut Blogistania riittävän tarkkaan, että tiesin missä kohtaa pitää iskeä kaikki peliin ja sain sen pienen raon tehtyä. :) Oli kyllä niin tolkuttoman vaikeaa se toinen kierros että olin varma että tulet vielä takaa ohi, mutta näköjään matka oli siihen kuitenkin liian lyhyt.

jaha kirjoitti...

Kiitoksia vaan.
Meinaat siis retkeilyn lisäksi ruveta metsästämään? Eihän tuosta lajikirjosta puutu enää, kuin sienestys. ;)

Marko Forsell kirjoitti...

Kyllä sellaisen ultramätön jäljiltä, mitä olet viime viikkoina tehnyt, niin nyt juostu aika on mahdottoman hyvä. Kunto taitaa olla mitä parhain OxRoadia ajatellen.