lauantai 30. elokuuta 2014

Pe 29.8. – Yhden jalan nöyryytystä

Tänään 12km, 1h 6min

Ap: 6.2km, 33:08, 5:18/km + kuntopiiri 1h.

Aamulla pieni lenkki Suolijärven suuntaan. Ei hyvä eikä huono.

Suihkun jälkeen lähdin työpaikan ohjattuun kuntopiiriin. Tehtiin taas kehon hallintaa ja osaaminen oli parempaa kuin viimeksi. Otin kyllä todella kevyesti ja keskityin suorituksen puhtauteen. Nöyräksi vetää tämä oma lihaskunto.

Minähän vuosi sitten uhosin tekeväni valakyykyn painojen kanssa, mutta tekemättä on edelleen. Saattaisi se nyt mennäkin, jos uskaltaisin yrittää. Takareidet ovat kyllä kuin viulun kielet, joten vaikeaahan tuo homma on. Tänään harjoituksen lopuksi ohjaaja opasti meitä yhden jalan kyykkyyn. Se näytti helpolta, mutta totuus on, että se on fysiikan lakien vastainen. Voin luvata, että koskaan en missään olosuhteissa tule pystymään yhden jalan kyykkyyn (polvi 90 asteen kulmaan tai yli). Ei riitä voima, ei notkeus, eikä tasapaino. Siitä on paha jatkaa... Tältä sen pitäisi näyttää. Jos lukijoissa on joku joka tähän kykenee, niin saa suuren kunnioitukseni;-) Valakyykky siis pysyy tavoitelistalla, mutta pistoolikyykky ei.

Ip: 6.2km, 32:42, 5:14/km.

Sama lenkki kuin aamulla. Kunto on näemmä noussut 4s/km päivän aikana. Sääret kipeytyivät, joten ei kannata vielä juosta tuplaa, vaikka olisikin kevyttä. Ei ollut hyvä lenkki.

Ei kommentteja: