lauantai 1. marraskuuta 2014

To-pe 30.-31.10. – Cool Hand Pete

Ei mitään

Niin meni taas kaksi päivää jalkoja ihmetellessä ja syntyjä syviä miettiessä. Kävin illalla kokeilemassa pientä hölkkää, mutta vaikka sainkin kolme kilsaa edettyä, niin kyllä huominen Rautavesi näyttää aika toivottomalta. Sanoisin, että päätin jo olla menemättä, mutta varmaan se on pakko vielä kerran aamulla tunnustella lähtisikö sinne keskeyttämään.

Joka tapauksessa nyt edessä on juoksuton marraskuu. Olen päivän mittaan miettinyt mitä ihmettä sitä tekisi ja minkälaisia juttuja marraskuussa ottaisi tavoitteeksi. Jotain oli pakko keksiä järjissään pysymiseen, ja jotenkin ajatukset harhautuivat legendaariseen Paul Newmanin elokuvahahmoon jostain vuodelta miekka ja kilpi. Tuossa elokuvassa Newmanin hahmo Luke toteaa yhtäkkiä, että hän pystyy syömään 50 kananmunaa. Siitä muistosta syntyi päätös iskeä marraskuulle tavoitteet typeryyden kautta.

Marraskuussa on siis 30 päivää, joiden aikana aion saada seuraavat numerot tauluun:
- 50 litraa Ainoa
- 50 tuntia crosstraineria
- 10kg Chicken Vindaloota
- 10km uintia
- 10 x 30min lihaskuntotreeniä
- Prisma-studion roikkumishaaste, sanotaan vaikka tunti yhteensä kuukauden aikana
- Leukahaasteen uusinta 1->30
- Valakyykky 30kg kuun loppuun mennessä

Jos keksin vielä jotain sopivaa, niin kyllähän tuohon listaan mahtuu. Täytyykin heti huomenna käydä kaupassa varmistamassa noita Chicken Vindaloo –raaka-aineita, kun niitä ei aina hyllyssä ole. Ja täytyy varmaan soittaa pomolle, että en ehdi töihin ensi kuussa.

3 kommenttia:

kaapo kirjoitti...

Ristus, nyt on kovat piipussa!

pjh kirjoitti...

Älä muuta sano! Kaduttaa nyt jo uhoaminen.
Ja lähden tässä juuri vielä Rautavedelle ainakin katsomoon, jos ei muuta...

Unknown kirjoitti...

Lankku puuttuu? Voisit sen lisätä niin sais ittekkin motivaatiota. :-)