tiistai 6. marraskuuta 2012

Ti 6.11. – Batmobile

Tänään 14km, 1h 14min

Ap: kevyt 6.0km, 31:52, 5:19/km.

Hölkyttelyä matolla varhain aamulla. Pohkeissa kuitenkin vähän tuntui vielä lauantain maraton. Ja säärihän on kipeä.

Aamulla vein sitten autoni kolarihuoltoon ja taannoisen peräänajon vammat jäivät korjattavaksi. Samalla pyysin korjata joukon muita kolhuja, joita elämä, vaimo ja autotallin ovenpielet väistämättä tuovat. Menee ainakin viikko.

Sijaisautoksi sain ranskalaisen insinööritaidon näytteen, eli pikimustan pakasta vedetyn Citroen DS5:n. Kaikkihan tietävät, että boikotoin kaikkea ranskalaista, mutta otin tämän auton mielenkiinnolla vastaan, kun joku muu kerran maksaa.
On kyllä juuri niin ranskalaisen perverssi auto kuin vain voi olla. Näyttää ihan avaruusalukselta ja mikään kojelaudan nappi tai vempain ei toimi niinkuin normaaleilla aivoilla kuvittelisi. Onhan se tavallaan hieno, tai ainakin hymyilyttää, kun istuu ratissa.
Lapset kävivät illalla vielä katsomassa tallissa ”uutta autoa” ja lasten suusta tuli taas totuus: sehän on Bat-mobiili!
Isä on nyt sitten Batman, joten eiköhän juoksukin kulje ensi viikolla!

Ip: kevyt 8km, 42:22, 5:18/km.

Samaa pakkopullaa matolla. Ihan hyvinhän tuo menee muuten paitsi penikan osalta. Todella mystistä, että oikean säären penikka vaivaa jatkuvasti ilman mitään hyvää syytä. Ei se kyllä juoksemista estä.

Tietääkö joku onko Pirkkahalli jo auki juoksulle? Voisin tehdä viikonloppuna vielä viimeistelyharjoituksen Joensuuta varten. Viikko sitten hallissa oli iso remontti menossa ja radan pinnoitetta tehtiin uusiksi.

Ei kommentteja: