lauantai 18. toukokuuta 2013

La 18.5. - NUTS

Tänään 9km, 45min.

Ap: kevyt 9.0km, 44:53, 5:01/km.

Aamulenkki. Raskasta menoa. Eiliset kiihdyttelyt painoivat rajusti jaloissa. Eiköhän se ollut tässä tälle päivälle.

Ip: lepo.

Pihatöitä tuli taas tehtyä vähän liikaa väsyneille jaloille. Aika ajoin (ja varsinkin Ruotsi-kärsimyksen aikana) seurasin, kun Karhunkierroksella juostiin kilpaa. Minähän kävin juoksemassa Karhunkierroksen Jarin kanssa 2010 ja sen takia tuo kisa kiinnosti. Eli tällainen NUTS-kisa siis juostiin tänään, tai siellähän he edelleen juoksevat tätä kirjoittaessani.

Kisan GPS-seuranta on toteutettu ilmeisesti samalla tekniikalla kuin suunnistuskisoissa ja se on aivan upean vangitseva. Vaikka viivalla oli lopulta kai vain kuusi juoksijaa, niin on sitä silti hieno seurata, kun näkee täplän liikkuvan tutuilla paikoilla. Omasta reissustani on kulunut vasta kolme vuotta, joten juurakkojen ja kivikkojen kärsimykset eivät ole tarpeeksi unohtuneet, että olisin lähtenyt mukaan. Mutta pakkohan tuolla on vielä käydä joskus yrittämässä ennätystä.

Puolivälissä kärki oli vielä jonkin verran minun omaa juoksuani edellä, mutta loppu on raskas ja mielestäni juoksin toisen puolikkaan kovaa. Kovat tunturinousut ovat siis vielä edessä ja luulenpa, että pitkä on matka vielä Rukalle... Olisi muuten varmaan harpatille sopiva maasto ja kisa!

Huomenna on sitten Pyynikillä hieno pyöräkisa puolenpäivän aikaan. Sinne joukolla kaikki kannustamaan hurjia!

Ei kommentteja: