maanantai 1. syyskuuta 2014

Ma 1.9. – Sokka irti!

Tänään -

Nyt on motivaatio nollassa. Töissä on kiireitä ja on vaikea päästä irti työmaailmasta. Kun vielä sääret ovat yhä kipeät, niin päätin pitää taas lepopäivän.

Yritin avartaa maailmankatsomustani ja päästä tunnelmaan, kun ”susijengi” pelasi Kuubaa vastaan. Tulin mukaan kesken pelin, kun Suomi oli häviöllä, mutta nousi sitten hyvin voittotaisteluun. Suomen peli ei tehnyt suurta vaikutusta ja enemmänkin vihasin selostajaa, joka jostain syystä koko ajan huusi ”sokka irti”. Tuo on varmaankin jotain sisäpiirin slangia, koska mitään järkeä siinä ei ollut. Pakko oli vaihtaa kanava muualle, kun selostus oli niin kamalaa. Näin uutisista, että Suomi lopulta voitti Kuuban, mutta en jaksa silti turhasta susijengistä innostua...

Huomenna on pakko päästä pienelle lenkille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Susijengi pelaa korista. Kokeile katsoa sitä, jos se toimisi paremmin.

pjh kirjoitti...

;-)
Ihme homma, että siitä susijengistä sitten on niin paljon meteliä julkisuudessa. Jos luin lehtiä oikein, niin he ostivat paikan turnauksesta hävittyään karsinnat ja nyt kai hävisivät Dominikaaniselle tasavallalle. Piti ihan wikipediasta katsoa mikä se sellainen maa on. Se on kai joku köyhä pieni saari jossain.
Lentopalloilijat sentään ovat urheilullisesti saaneet jotain aikaan...