keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ke 21.1. – Hyvä vire!

Tänään 13km, 1h 02min

Ap: lepo.

Aamu meni töiden merkeissä kukonlaulusta alkaen.

Ip: vr3 + 3000m + 2000m + 1000m + vr3 (yht 13.2km), 1:01:51, 4:41/km.

Illalla suunnitellusti halliin. Sana meidän eeppisistä vedoistamme oli kiirinyt yhä vain laajemmalle ja nyt myös JariL ja keem liittyivät joukkoon monien vakiokävijöiden lisäksi. Hieno homma! Emme oikeen saaneet sovittua mitä vetoja tekisimme, mutta ainakin Tapin mukaan ensin piti tehdä 3000m veto. Ei yhtään huvittanut, mutta olin kyllä itsekin jo viimeksi ajatellut, että pitäisi vaihtaa tonneista pitempiin vetoihin. Se vaan on helppo suunnitella, mutta eri asia, kun pitäisi startata siltä viivalta...

Lähdettiin sitten 3000m vetoon ja vedin ekan tonnin 3.45. Siinä vaiheessa oli jo täysin selvää, että kuntopiikki on tänään! Veto meni lopulta aikaan 11:02 ja oli kyllä ihan helppoa. Sitten päädyimme vetämään vielä 2000m + 1000m, jotka kulkivat 7:28 ja 3:25. Edelleen rennosti ilman ongelmia. Palautukset olivat pitkiä, eli melkein 5min. En tiedä mitä tapahtui tämän ja edellisen vetotreenin välissä, mutta nyt oli vire ihan eri planeetalta. Pakko on myöntää, että olin jo heittänyt mentaalisen kirveen kaivoon jalkavaivojen ja surkean tuloskunnon takia, mutta tästä treenistä sai taas uutta uskoa, että ehkä vielä joskus... Toki todennäköisempää on, että tämä oli vuoden 2015 kuntohuippu.

Treenin jälkeen vietin 10min laatuaikaa Klippo-ruohonleikkurin kanssa puuliiterissä.

Gallardo toi minulle halliin puhallusputken, jolla voin mittailla astmajuttuja. Kiitos! Nyt vain täytyy opetella agressiiviseksi puhaltajaksi, kun en oikein saanut viisaria värähtämään kunnon numeroihin. Ensi-kokeilun perusteella puhallusvoima oli yhtä huono ennen ja jälkeen treenin, mutta pitää vähän harjoitella tuon vempeleen käyttöä. Ja tänäänhän treeni meni ilman minkäänlaisia hengitysongelmia!

Ei kommentteja: