torstai 13. syyskuuta 2012

To 13.9.

Tänään 28km, 2h 15min

Ap: kevyt 9.9km, 50:41, 5:09/km.

Aamulenkillä luoteisväylällä. Eli tällainen lenkki siitä tulee, kun kiertää Vuoreksen ja Suolijärven kautta takaisin kotiin. Ihan hyvä muuten, mutta mäkiähän siinä on vähän liikaa, eli melkoista shokkihoitoa aamulla.

Jalat hyvin väsyneet ja nyt oikean jalan vammautuminen kehittyy ikävään suuntaan. Takareisi/pakara vaivaa jo aika lailla ja säären sisäsyrjässäkin on joku kipeä paikka, jonka ei pitäisi olla siellä. Veikkaanpa, että iltalenkillä kosahtaa ja tämä kilsaenkkayritys päättyy ennalta arvattavasti...

Ip: pk 17.8km, 1:24:44, 4:46/km.

Piti juosta hieno katkeamaton GPS-jälki Tampereen puolikkaan reitillä. Homma tyssäsi heti alkuunsa, kun parin kilsan kohdalla törmäsin suljettuun rautalankaporttiin. Palatsinraitinsillan työmaan piti olla auki klo 18 saakka, mutta vaikka saavuin paikalle hyvissä ajoin 17.59, niin se oli jo kiinni. Kun en sitten päässyt juoksemaan suunniteltua reittiä, niin motivaatio laski, ja hölkkäilin vähän vähemmän. Oli varmaan parempi näin, sillä olihan se juoksu vaikeaa ja kankeaa. Mitään aamullista pahempaa ei jaloissa tapahtunut, joten kai se on pakko jatkaa vielä muutama päivä.

Ei kommentteja: