perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ti-To 26.-28.2.

Tänään (ti-to) -

Pikkuloma Pariisissa meni sitten ihan kokonaan ilman juoksua. Ei jotenkin vain ohjelmaan mahtunut. Lenkkarit olivat kyllä mukana matkalla. Päivät olivat sen verran raskaita ja pitkiä, että aamulla ei vaan viitsinyt herätä ennen muita juoksemaan, ja päivällä sitten priorisoitiin perheen ohjelma ihan oikein. Neljän päivän juoksutauko ei ihmeemmin edes harmita, kun ei tässä muutenkaan olla ihan lähellä kuntohuippua;-)

No, Pariisin perusnähtävyydet tuli kierrettyä ja matkamuistot ostettua. Lapsilla oli ihan kivaa ja reissun tarkoitus tuli täytettyä. Sää oli ihan paska, eli sitä samaa kuin Suomessakin. Vältin parhaani mukaan kaikkea ranskalaista (ihmisiä, ruokaa, tavaroita, yms.), mutta ranskalaista viiniä taisin kuitenkin ostaa supermarketista hotelliin. Nyt kun pakollinen vanhempien velvollisuus esitellä Pariisi lapsille on toteutettu, niin voin loppuelämäni toteuttaa täydellistä Ranska-boikottia.

Helmikuun kilsasaldo oli edelleen säälittävä 280km. Vuoden alku (tammi-helmikuu) on reilusti surkein säännöllisen juoksuharrastukseni aikana, eli vuoden 2006 jälkeen. Kahden kuukauden saldo on 523km, kun esim. viime vuonna vastaava luku oli 1045km. Eipähän ainakaan ole ylikuntoa ja jalat ovat toipuneet aika hyvin. Odotukset maaliskuulle ovat oleellisesti suuremmat ja tästä nyt mennään kohti parempaa kevättä.

Ei kommentteja: