tiistai 5. marraskuuta 2013

Ma 4.11.

Tänään 5km, 28min

Ap: kevyt 5.4km, 28:25, 5:16/km.

Muodon vuoksi pieni aamulenkki San Diegossa. Lähinnähän tuo oli liikennevaloissa seisomista. Huomiseksi yritän keksiä hotellilta paremman suunnan.

Jaloissa painaa vielä Rautaveden juoksu, mutta kipuja tms. ei ole.

Ip: lepo.

Vähän olin lukevinani pientä haastetta tuolta harpatin blogista. Ainakin eka päivä täällä jenkkilässä on varmuudella kehittänyt vyötärön rengaslihasta aika tehokkaasti. Syömisten välillä on sitten yritetty tehdä jonkin verran töitäkin.

Edellisellä kerralla kun kävin täällä, niin jotkut Nokia-kolleegat hehkuttivat paikallista hampurilaisketjua, joka on kuulemma jotain ihan ihmeellistä ja sinne tullaan joka puolelta mannerta syömään. No, enpä silloin päässyt käymään. Mutta tänään Microsoftin kaverit lounasaikaan sanoivat, että ehdottomasti pitää lähteä juuri tuohon ”ravintolaan”. Aina kun tulevat sieltä Seattlesta Kaliforniaan, niin pakko on päästä hampurilaiselle.

Odotukseni olivatkin korkealla, että mikä on tämä ihmeellinen hampurilaiskokemus. Yritin sitten kohteliaasti olla näyttämättä pettymystäni, kun paikka vaikutti ulkoisesti ja sistustukseltaan ihan tavalliselta halvalta hampurilaisläävältä. Hampurilaiset olivat ihan tavallisia ja paikallisesta perunasta salaisilla prosesseilla takahuoneessa valmistetut ranskalaiset olivat mielestäni vähän huonompia kuin keskimääräisessä tamperelaisessa nakkikioskissa. Mutta kokoa ja kaloreita oli amerikkalaiseen tapaan riittävästi.

Sain muuten ”ilokseni” juuri äsken kuulla, että saan tulla takaisin tänne länsirannikolle taas ensi viikolla. Silloin kuitenkin Seattleen San Diegon sijasta. Vähän tekee hankalaksi tehoharjoittelun aloittamisen, mutta ei voi mitään.

”Maailman paras hampurilaisravintola.”

3 kommenttia:

harpatti kirjoitti...

Siellä on kyllä kieltämättä mainiot olosuhteet sen lihaksen kehittämiseen.

Kannattasko sun mennä suoraan sinne Seatleen, ehtisit hyvin reenailemaan pari päivää mount si:n poluilla. Eikös se Jurek siellä hieronut vähän kovempaa reeniä Seatlessa asuessaan.

pjh kirjoitti...

Olisihan tuo ollut parempi idea jäädä tänne viikonlopuksi, mutta ei lippujen vaihtaminen enää onnistu, kun sain tietää tuosta vasta eilen. Näin lähellä se siis oli, että minusta olisi tullut Jurekin tasoinen juoksija. Harmi...

Markus kirjoitti...

Eipä auennut minullekaan tuo In-n-Out vaikka samat kehut kuulin toisista lähteistä. On siellä niin paljon vaan niitä ihan oikeitakin gurmee burgeripaikkoja...