lauantai 15. maaliskuuta 2014

La 15.3. – TC meni

Ap: vr 3.3km, 17:03, 5:10/km.

Kävin heti aamusta kokeilemassa lumisohjojuoksua ja jalkojen tilannetta. Nyt on mennyt treeni taas tilapäisesti vähän yli, eli kolme kovaa viikkoa on tehnyt tehtävänsä. Takareidet ovat aika tukossa ja varmaan olisi ollut viisaampaa vain jäädä kotiin katsomaan telkkaria.

Ip: vr4 + TC 5.0km (19:25) + vr4, 1:05:45, 4:50/km.

Juoksin perussuorituksen Teivossa ja enempiä repimättä varmistin vain 20min alituksen. Alkumatkasta takareidet pistivät hanakasti vastaan, mutta aika pian kipu helpotti. Raskastahan tekeminen oli koko ajan vaikka Markon ja harpatin selät erkanivat tasaisesti aina vain kauemmaksi. Onneksi loppusuora on pitkä, niin pääsin kuitenkin samalle suoralle lopussa...

Syke jäi matalaksi ja TE oli vain 3.4, joten jalat olivat taas selvästi rajoittavana tekijänä. Nyt pitäisi jollain ihmeellä huhtikuun Teivocupiin mennessä ainakin se minuutti tuosta saada pois, ja mieluummin 1,5 minuuttia. Ilman mitään realismia elättelen toiveita, että se jotenkin olisi mahdollista.

Huomenna vielä järvenkierto ennen lepoviikkoa. Startti normaalisti 8.27 Porsche Centeriltä.

PS. Hiihtoa on ollut taas ihan kiva katsella telkkarista tänä talvena, kun Niskaset ovat olleet niin hyviä. Hienosti hiihti Kerttu tänäänkin. Silti vieläkin hienompaa oli, että Dohaug veti oikein kunnolla pataan Djörgeniä! Kunpa sama toistuisi huomenna ja Djörgen jäisi ilman kokonais-cupin voittoa... Se edes vähän lievittäisi dorjalaisten neloisvoiton tuskaa.

Ei kommentteja: