sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikko 11

Viikko 11 (10.3.-16.3.2014)

Juoksua 139km (5:06/km).
Liikuntaa yhteensä 11h 45min.

Kolmas kohtalainen määräviikko peräkkäin. Loppuviikosta alkoi jaloissa painaa jo selkeästi enemmän, mutta mitään varsinaisia vaivoja ei ole.

- Pari järvenkiertoa
- Kaksi tehotreeniä: pitkiä vetoja hallissa ja Teivocup
- Muuten perushölkkää
- Hieronta; jalat melko terveet
- Ei mitään oheisharjoitteita

Nyt on edessä Redmond-viikko. Otan kyllä lenkkarit mukaan, mutta kaksi yli 20 tunnin matkaa ja kiireinen ohjelma varmistavat sen, että korkeintaan pari kevyttä aamulenkkiä saan exceliin koko arkiviikolla. Eli tästä tulee kilsoilla mitattuna lepoviikko, mutta viimeksi tämä matka vei kyllä silti melkoiseen monttuun.

Hampurin maraan on nyt 7 viikkoa aikaa. Kun ei tässä kunto oikein ole lähtenyt nousuun, niin en nyt mitenkään erityisesti aio tuohon kisaan panostaa. Pidän tavoitteena 3h-alitusta ja siihen pitäisi kyllä olla jotain mahdollisuuksia, jos edes jonkin verran vielä kehittyisi. Kovin on vaikea keksiä mihin kisoihin tässä oikein alkaisi keskittyä, eli pitää ainakin Hampuriin asti ensin katsella miten tässä vauhti kehittyy ja mihin olisi mahdollisuuksia. On niin vaikea päättää juoksenko heinäkuussa Oxroadultraa vai sittenkin ennätyksiä 200-400m matkoilla...

Ei kommentteja: