sunnuntai 9. elokuuta 2015

Su 9.8. - Järvenkierto + viikko 32

Tänään 25km, 2h 15min

Ap: pitkä 25.5km, 2:15:07, 5:18/km.

Järvenkierto Markon kanssa ja gallardokin oli mukana alkumatkasta. Meno oli väsynyttä alusta asti, mutta onneksi mitään romahdusta ei silti tullut. Juoksusää oli upea!

Ip: jalkateräjumppa 40min.

Jumppailin taas tutun sunnuntaijumpan varpaille ja jalkaterille. Olen kehittynyt selvästi. Seuraavan kerran kun osallistun kisaan, jossa esineitä pitää nostaa varpailla maasta, niin olen kyllä vahvoilla.

Jotta satunnainen lukija ei luulisi, että minulla ei ole järkevää elämää, niin kerrotaan nyt jotain muutakin tekemistä tältä päivältä. Olen nimittäin Vimppojen rogsu-raporttia odotellessa tutkinut heidän häikäisevää suoritustaan GPS-palloa tietokoneen ruudulta seuraamalla.

Olen joskus itsekin haaveillut rogainingiin osallistumisesta, mutta ei taida taito koskaan riittää. Rastit on selvästi piilotettu hyvin hankalien polkujen päihin ja lähestyminen rastille on melkein taidetta, vai mitä sanotte tästä Kapun ja Periksen reilun tunnin mittaisesta jäljestä rastin 148 lähellä? Ei tuollaista reittiä pysty kartalta seuraamaan muuta kuin todellinen konkari!
Pitää myös todeta, että polkutreenit olivat tehonneet hyvin, sillä loppumatkalla Kapu näemmä polkujuoksutyyliin kykeni kulkemaan todella pitkiä matkoja käymättä häiritsevillä rasteilla;-)
Sitä vaan en kyllä tajunnut, kun tiimille taisi jäädä puoli tuntia luppoaikaa lopussa ja siinähän oli se rasti 163 poimittavana ihan vieressä, mutta ilmeisesti suuria linjoja vedettäessä se oli jotenkin jäänyt peukalon alle piiloon...

Taidan nyt ainakin pari vuotta odottaa ennenkuin itse uskaltaudun mukaan moiseen hullutukseen.

Viikko 32 (3.-9.8.2015)

Juoksua 74km (5:06/km).
Liikuntaa yhteensä 7h 45min.

Perheen lomamatka rikkoi viikon ja tuli peräti kolme täyttä lepopäivää. Muuten fiilikset viikosta olivat aika kaksijakoiset: pari ihan hyvää juoksua, mutta sitten surkea vk-yritelmä lauantaina käänsi saldon miinukselle.

Ensi viikolla onkin sitten yksi vähän erilainen treeni, jos sää vain antaa myöten!

4 kommenttia:

Veterano kirjoitti...

Joskus vain vituttaa ihan liikaa, että lähtisi vielä jotain satakuuskolmosta hakemaan.

Veterano kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tappi kirjoitti...

Peris yhtyy Kapun kommenttiin tässäkin kuin jonkun satakuuskolmosen väliin jättämis EVVK päätöksen teossa. Hieno analyysi, jonka tiimi ottaa luonnollisesti kiitollisena vastaan. Toki rehellisyyden nimissä tarvitsen tiimin Gurun kanssa istunnon, että voin rehellisesti sanoa olevani puukkoahaavaan analyysiin kiitollinen!

pjh kirjoitti...

Kannattaa kuitenkin muistaa, että nämä puukkoahaavaan analyysit tulevat taholta, joka ei vielä ole yhtään rogainingia selvittänyt ja iltarastitkin ovat lähes ylivoimaisia...
Joka tapauksessa en mitenkään malta odottaa Saariselän GPS-seurantaa!