sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Viikko 28 (10.-16.7.2017) - Järvinen ja Birgitta-kriisi!

Tänään kävin kiertämässä järven ensimmäistä kertaa yli kahteen kuukauteen. Gallardo ja Mjev pudottivat vintsan vauhdista pari napsua pois ja minäkin selvisin näin mukana koko matkan. Keskariksi tuli 5:11/km eikä se nyt ihan surkealta tuntunut vaikka lopun gallardo-vedätys ei nyt varsinaista nautintoa ollutkaan.

Tästä tuli muutekin ensimmäinen kunnollinen juoksuviikko pitkään aikaan, eli viikkokilsat olivat 84.

Päivää dominoi kuitenkuin uutispommi Birgitta Challengen ympärille kehkeytyneen kriisin takia. Ja kriisin aiheuttaja oli allekirjoittanut itse. Perjantaina kirjoitin, että Birgitta Challenge olisi kahden viikon kuluttua 29.7. Tämä aiheutti hämminkiä kanssajuoksijoissani, ja aivan perustellusti. Sillä me todellakin olimme sopineet Birgitan päiväksi 4.8., mutta jotenkin minun muistiini oli tallentunut tuo aikaisempi päivä (joka myös oli spekuloinneissa mukana).

Kriisin tästä tekee se, että minulla siis on jalkojen leikkaus sovittu 1.8. sopivasti juuri kuvittelemani Birgitan jälkeen. En tuota oikein pysty tehtyjen järjestelyjen takia enää siirtämään ja luultavasti en toivu kolmessa päivässä juoksukuntoon. Lisäksi lenkillä selvisi, että myös gallardolle on tullut este tuolle 4.8. päivälle. Asiasta järjestettäneen tarvittavat kriisipalaverit lähiaikoina.

Ensi-viikolla voisi yrittää saada 100km kasaan! Täytyy varmistaa, että Oravalla sitten tosiaan on mahdollisimman paljon leikattavaa, kun kiinteä hinta on jo sovittu.

5 kommenttia:

Tapani Koskinen kirjoitti...

Tuota päivää jiirailtiin sinne 4.8. tienoille, kun Vimppojen WRC tiimillä on SYR eli 8h 28.-29.7. 30.7. toki toimisi todellisena uber raastona, mutta riskinä on allekirjoittaneelle päällyttää 8h. Mites se ma 31.7. onko päivä vielä tehtävissä ennen operaatiota ja sopisiko muillekin?

pjh kirjoitti...

Minulle sopisi kyllä tuo ma 31.7., tai mikä vaan päivä ennen 1.8.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle sopisi tuo ma 31.7.
T.gallardo

Tapani Koskinen kirjoitti...

Lukittaisko sitten tuohon. Ei tule olemaan herkkää ei!

pjh kirjoitti...

Lukitaan minun puolestani tuo maanantai 31.7. Startti kai perinteisesti klo 8:00 sieltä Sääksjärven P-alueelta. Minä hoidan kaksi vesipistettä.
Herkkyydestä ei ole pelkoa, koska minulla ei ole pienintäkään mahdollisuutta jaksaa tuota reissua. Tällä kertaa en kuitenkaan keskeytä vaan tulen lopun (tarkoittaa puolet matkasta) sitten kävellen.
Koska minä mokasin päivät, niin ilman muuta hoidan huollon myös 4.8. (sovimme siis todella perjantain alunperin??), jos osa porukasta juoksee silloin alkuperäisen sopimuksen mukaan.