perjantai 14. heinäkuuta 2017

Viikot 24-27 ja risat (12.6.-14.7.2017)

Olipa upea Tourin etappi tänään! Melkein jo lopetin katselun, kun Sagan suurella vääryydellä diskattiin kisasta valitettavan onnettomuuden johdosta. Tavallista enemmän on tullut muutenkin high-profile-keskeytyksiä. Saganin diskaus oli kuitenkin ihan liiallinen ja pienempi rangaistus kolarista olisi ollut täysin riittävä, kuten kaikki Eurosportin asiantuntijatkin tuntuvat sanovan. Ja olihan se tietenkin iso takaisku, että kolarissa loukkaantui se ainoa kiritykki, joka olisi voinut (ehkä) haastaa Kittelin. Aika tylsiä ovat olleet kiripäivät, mutta nyt on ollut kaksi huippua vuoripäivää peräkkäin! Juhlin kyllä kolme päivää putkeen, jos Froome ei voita!! Tuskin näin käy, mutta pieni toivonkipinä on olemassa. Kuka vaan muu…

Edellisen päivtyksen jälkeen on juoksutauko ja energiavarastojen kerääminen jatkunut. Koodia on syntynyt ja istuminen ei ole auttanut jalkojen tilannetta. Toki pitkä juoksutauko vei pahimman terän akuuteista takareisivaivoista.
Paino on noussut todella huolestuttavasti ja olen ennätyslukemissa yli 10 vuoteen. Pari viikkoa sitten aloitin varovaisen hölkkäämisen ja sain painoin nousun jotenkin kuriin, ja tällä viikolla jopa laskuun.

Nyt olen tilanteessa, jossa reilun tunnin hölkkä onnistuu OK. Ei ole mukavaa, mutta onnistuu, kun saa puuskuttaa eikä tarvitse puhua. Tarkoitukseni on sunnuntaina palata järvenkierroille 9 viikon tauon jälkeen! Eipä ole moista taukoa ollut ihan viime aikoina. Mutta pakko on nyt treenata, kun Birgitta Challenge on kahden viikon kuluttua. Aika ufolta tuntuu edes ajatus selvitä siitä;-)

Heti Birgitta Challengen jälkeen 1.8. on sitten molempien hamstringien leikkaus mestari-Oravan toimesta. Jos selviän sairaalareissusta hengissä, niin siitä alkaa taas uusi nousu!

Ei kommentteja: