sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Viikot 29-30 (17.7.-30.7.2017) - Birgitta tulee

Pari viikkoa on taas mennyt siivillä ja juoksu ei ole sitten sujunutkaan enää niin hyvin. Muutaman lenkin kuitenkin pystyin tekemään, mutta ei ollenkaan toiveiden mukaan. Jalat ovat taas ottaneet askeleen huonompaan suuntaan.

Pidimme lyhyen upean loman Maltalla ja siellä oli "hieman" liian lämmin juoksemiseen. Aamulenkki Ella-tyttären kanssa kuitenkin onnistui vaikka hikistä olikin! On kyllä hienoa huomata, että Ella on pitänyt juoksuharrastusta yllä!


Iso osa ajastani on kulunut urheilusponsoroinnin piirissä. Pjh running-yhtiön talli on taas laajentunut, kun kansainvälisen MM-tason rogaining-joukkue Viimeiset Pirkkalaiset teki sopimuksen kanssani. Elokuussa on sitten totuuden hetki, kun Vimpat lähtevät MM-kisoihin Viroon (vai olikohan se joku muu Baltian maa). Olen todella ylpeä Vimppojen uudesta asusta! Erityisesti olen tyytyväinen mainospaikasta vatsakummun kohdalla, joskin Tappi on onnistunut pudottamaan painoa vähän turhan paljon ja tuo paikka ei enää saa ansaitsemaansa huomiota. Super-tsempit Vimpoille MM-kisaan!


Huomenna on sitten edessä todellinen tuskien päivä. Eli lähden kiertämään Birgitan kierrosta vaikka kunto ei kestä edes kolmannesta siitä. Haen motivaatiota seuraavan päivän jalkaleikkauksesta. Kun rasitan jalkoja maksimaalisesti edellisenä päivänä, niin luulisi Oravan sitten helpommin näkevän ne leikattavat kohdat takareisissä.
Viime vuonna jaksoin 3/4 matkasta ja tulin taksilla viimeisen neljänneksen. Nyt ainakin vielä haaveilen kulkevani koko matkan jalan vaikka puolimatkan jälkeen se meneekin kävelyksi. Olen mentaaliharjoituksella totuttautunut hyväksymään kävelyn.

Startti Birgitan kierrokselle on huomenna (ma 31.7.) klo 8:00 osoitteesta Sääksjärventie 2. Siinä on P-alue autoille. Lenkki kestää noin 6 tuntia niiltä, jotka jaksavat juosta koko matkan. Muilla menee sitten kauemmin. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Ei kommentteja: