sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Viikko 46 (13.-19.11.2017) - Pientä kehitystä koko ajan…

Juoksua 84km (5:24/km)
Liikuntaa yhteensä 8h 50min.

Sain aikaiseksi pientä ryhtiliikettä viikolla, mutta puuhastelumoodissa ollaan vieläkin. Saattaa mennä uudenvuodenlupauksiin ennenkuin todellinen käänne tapahtuu, mutta etenee tämä varovasti näinkin. Minullahan on Oravalta ohje, että vasta vuodenvaihteen jälkeen saa ihan "normaalisti" treenata, joten tätä varovaista menoa voin perustella itselleni "lääkärin määräyksenä."

Viikkoon osui kolme merkittävää edistysaskelta:

1) 17km peruslenkki torstaina 5min/km-vauhtia kulki hyvin. Ylivoimaisesti paras lenkki leikkauksen jälkeen ja eka noinkin vauhdikas, joka ei vetänyt tilttiin eikä joutunut pitämään kävelytaukoja.

2) Lauantaina Parkrunissa taas uusi vitosen enkka. Ei sentään 21min-raja mennyt vielä, mutta 21:02 kuitenkin. Todettakoon, että olin ikäsarjani ykkönen ja ikätasoitusten kanssa koko joukon kakkonen. Lisäksi epäilen jotain filunkipeliä ikätasoituskisan voittajalta keemiltä, koska tulokset hämmentävästi ilmoittavat hänet ensi-kertalaiseksi, joka oli neljättä kertaa mukana. Näin ollen tulos on diskattava epäluotettavana.

3) Tänään (sunnuntaina) järvenkierrolla eka >30km lenkki leikkauksen jälkeen onnistui ilman mitään jalkavaivoja. Oltiin viiden hengen porukalla kiertämässä rauhallista vauhtia. Pasi, Marko ja Vetsku päättivät oikaista rantoja pitkin kun ei sattunut ihan paras päivä heille, mutta minä ja Tappi kiersimme kaupungin kautta laajemman kierroksen talvireittiä. Kulku varsinkin Pispalan mäessä oli sen verran herkkää, että nostimme vauhtia ja Ratinassa taas saavutimme oikaisuporukan. (Voi toki olla mahdollista, että "oikopolkuja" kulkeneella kolmikolla on hieman erilainen käsitys päivän tapahtumista;-)

Tästä on hyvä jatkaa. Alkavan viikon tavoite on saada aikaiseksi yksi mäki- tai porrastreeni. Ja tietenkin toinen tärkeä tavoite on saada ilmoittautuminen tehtyä Ylläs-Pallas-juttuun!

1 kommentti:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Eihän siinä ole mitään hämmentävää: neljättä kertaa Parkrunissa mutta ensimmäistä kertaa Tampereen Parkrunissa. Sen verran pieni on kyllä tuo ero ikätasoitetuissa tuloksissa että toista kertaa en ehkä uskalla lähteäkään, ainakaan vakoilematta blogspotista että milloin siellä voisi olla voittoputken jatkamismahdollisuus tyrkyllä.