maanantai 18. joulukuuta 2017

Viikko 50 (11.-17.12.2017) - "Tehoviikko"

Juoksua 66km (5:22/km)
Liikuntaa yhteensä 6h 40min.

Taas on yksi viikko mennyt liian nopeasti ja surkeista surkein juoksuvuosi lähenee loppuaan, mutta onneksi sentään nyt on toivoa paremmasta.

Kuluneella viikolla avasin hallikauden! Itse asiassa kävin hallissa kaksi kertaa. Ensimmäinen kerta meni hölkkäilyksi vaikka vetoja tuli viiden tonnin verran (2000m + 3 x 1000m), mutta maaginen 4min-raja jäi rikkomatta. Huomasin, että tällä kunnolla ei selvästikään tonneja kannata juosta, saati sitten yrittää vitosta alle 21min. Kai se nyt menisi jotenkin, mutta ei vaan yksin saa tuota suoritettua.

Perjantaina juoksin hallissa Markon kantapäitä katsellen 10x200m ja siinä sentään vauhti oli reilusti alle 4min/km. Tuo oli hyvä treeni ja jalat olivat vielä kipeinä 2 vrk myöhemmin. Tätä lisää!

Viikon kolmas kehittävä treeni oli tietenkin tuttu järvinen sunnuntaina. Talvinen keli piti vauhdin todella rauhallisena, mutta toisaalta se sitten kulkikin helposti. Taas oli hyvin porukkaa mukana vaikka kukaan ei uskaltanutkaan postata freesiä selfietä juoksufoorumille juoksun jälkeen suurista odotuksista huolimatta!

Tämä oli minulla 2017 järvinen #27, mutta valitettavasti gallardo tekee tänä vuonna (melkein) ikuisesti ylittämättömän enkan yhden vuoden järvenkierroissa, kun saattaa jopa 50 tulla täyteen! Aion kuitenkin jatkaa taistelua kahdella rintamalla:
1) Järvenkiertojen kokonaismäärä (minulla nyt 268). Siinäkin gallardo tekee kovaa kiriä, mutta aion pitää johdon kuolemaani saakka.
2) Ehkä jonain tulevana vuonna 10 vuoden kuluttua vielä hyökkään gallardon vuosienkkaa vastaan, kunhan kaikki muut juoksutavoitteet on saavutettu.

Alkavalla jouluviikolla alan jo henkisesti valmistautua uuteen vuoteen ja siitä alkavaan armottomaan laihdutukseen ja Pallas-treeniin!

Ei kommentteja: