sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Viikko 48 (27.11.-3.12.2017) - Kevyempi viikko

Juoksua 67km (5:31/km)
Liikuntaa yhteensä 6h 40min.

Aika hyvin meni viikko suunnitelman mukaan, kun tavoitteet eivät kovin kummoisia olleet. Tuli vähän kevyempi viikko suunnitelman mukaan. Ja lisäksi kävin torstaina tekemässä mäkitreenin Lukonmäessä. Treeni oli toki kaukainen varjo mistään oikeasta treenistä, mutta silti raahustin mäen ylös viisi kertaa (hitaammin kuin koskaan).

Mäkitreeni otti silti koville ja jalat olivat tukossa koko loppuviikon. Onneksi lauantaina oli tullut reilusti lunta, joten en edes lähtenyt yrittämään Parkrunia. Tuloksista olikin helppo jälkikäteen päätellä, että keli oli ollut surkea. Vitosen 21min-alitus siirtyy nyt ensi lauantaille. Forecan perusteella näyttäisi aika varmalta, että silloin on sulaa.

Järvenkierrolla tänään olivat mukana gallardo ja jaha, ja toki Professori oli kykyjensä mukaan mukana muutaman kilsan. Kunhan proffallakin kunto kehittyy, niin sitten lenkitkin pitenevät ja ehkä joskus sitten alkaa jo pysyä kuuskymppistä lähenevän jalkaleikkauksesta toipuvan läskin mukana koko kierroksen.

Tappi oli tällä kertaa vain cheerleaderina ja valokuvaajana. Olen yrittänyt tuota Tapin kuvaa analysoida, että onko minulla toinen jalka ilmassa vai ei. Valitettavasti juoksuni taitaa edelleen olla sillä mallilla, että kumpikaan jalka ei nouse ilmaan missään vaiheessa. Pitkä on matka siihen tilanteeseen, että molemmat jalat olisivat ilmassa edes joskus.


Mutta järvenkierto sujui silti odotettua paremmin. Vauhti oli melkein vintsaa ja pysyin hyvin mukana vaikka ei ihan helppoa ollutkaan. Viimeiset kilsat Koikkariin oikaisin Ratinasta loppupalautukseski hieman kevyemmin, mutta ei tämä nyt enää ihan toivotonta ole.

Ensi viikon tavoitteet:
- Parkrun alle 21min!!
- Toinen mäkitreeni Lukonmäessä
- Yli 80km
- Eka kevyt visiitti Pirkkahalliin?

Ei kommentteja: