maanantai 11. joulukuuta 2017

Viikko 49 (4.-10.12.2017) - Viikko meni hölkkäilyksi

Juoksua 80km (5:38/km)
Liikuntaa yhteensä 8h 50min.

Jotakuinkin kaikki viikon treenitavoitteet jäivät toteutumatta, mutta tulipahan silti hölkkäiltyä ihan hyvät 80km. Kaikkien vähänkin reippaampien treenin puuttuminen pudotti keskarin surkeaksi. Eiköhän nyt ole pohjat sen osalta nähty… Hyvänä tekosyynä oli kelien puolesta huono viikko, joka esti Parkrunin ja Lukonmäen treenin, kun ei huvittanut juosta jäällä.

Viikolle tuli kuitenkin kaksi järvenkiertoa, mikä on selvää progressiota. Varsinkin, kun edellisen sunnuntain järvenkierto oli vähän myöhemmin aamupäivällä, joten sain nyt kolme järvistä 7vrk sisään, ja kyllä se tuntui jaloissa. Keskiviikon itsenäisyys-järvinen Markon ja Proffan kanssa oli raskas ja loppuun tuli kävelyä, mutta tänään sujui kohtalaisen hyvin ja tein pienen loppunostonkin. Porukkaa oli hyvin mukana nytkin (6), kuten viime aikoina on tapana ollut. Jaha ja harpatti tekivät nykäyksen Pispalassa ja lähdin siihen mukaan kunnes huomasin, että se ei ollutkaan lyhyt spurtti seuraaviin liikennevaloihin vaan ajattelivat jatkaa sitä vauhtia loppuun saakka;-) Jatkoin kuitenkin itsekin aavistuksen reippaammin loppuun ja oli tämä syksyn paras järvinen. Kyllä kunto pienessä nousussa on, vaikkakin hitaassa.

Ja ainakin toistaiseksi jalat tuntuvat toimivan OK, eli vanhoista takareisiongelmista ei ole merkkejä.

Jos en nyt alkavalla viikolla mitään muuta saa aikaiseksi, niin hallissa käyn ainakin kerran ja juoksen siellä sen <21min vitosen!

Ei kommentteja: