sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Viikot 31-35 (30.7.-2.9.2018) - Takapakkia ja motivaatiohaasteita

Aloitetaan mainoksella:
Wihan kilometrit lähestyy! Jos joku ei vielä tiedä, niin kisa juostaan tänä vuonna poikkeuksellisesti sunnuntaina. Lauantainahan se olisi haluttu järjestää, mutta tärkeintä oli kuitenkin saada Pirkkahallin kanssa sovittua päivä, jolloin erilaiset messurekka-autot ajaisivat mahdollisimman harvan juoksijan päälle. Niinpä päivä on 14.10. ja startit normaalisti klo 9 ja 15.
Kaikki normaalit herkut ovat tarjolla. Tänä vuonna 100km kisa on myös epävirallinen SM-kisa ja Vintsaajien paristakin on mitaliehdokkaita tulossa ainakin kaksin kappalein! Reittiennätyksistä palkinnot vanhaan malliin ja eräs kiinteistökeisari on uhannut toimittaa historiaan Wiha-legenda Tomi Forsblomin ennätyksen 50km matkalla. Tiedossa myös on, että RC Eemeli kisaa tapahtumassa ainutlaatuisessa maraton-puolimaraton-kombossa. Kisaidea on niin hieno, että on lähes vääjäämätöntä, että siitä tulee lähiaikoina olympialaji!


Mutta sitten surullisempiin uutisiin:
Ei ole loppukesän/alkusyksyn treeni lähtenyt kulkemaan odotetusti. Tavallaan tuo on eräänlainen surkeuden kierre: kun ei juoksu kulje, niin sitä ei huvita tehdä, ja sitten se ei varsinkaan kulje. Niinpä tämä viiden viikon pimeä jakso on ollut tasapaksua väkisin-juoksemista ilman mitään positiivisia fiiliksiä tai onnistumisia. Kilsoja ihan liian vähän ja treenien monipuolisuus olematonta. Niinpä kunto on nyt varmasti huonompi kuin viisi viikkoa sitten.

Omasta mielestäni ongelma on yksiselitteisesti takareisien kestävyydessä/jaksamisessa. Takareidet menevät tukkoon jossain 10-15km välillä ja tönkköjaloilla juokseminen vaan vie kaikki voimat. Ja tunne todellakin on, että takareisistä vaan häviää kaikki teho ja askel lyhenee ja jokaisen askeleen vaatima työ kasvaa. Ehkä siinä kyse on vain "kunnosta", mutta sitten siihen ei selvästi treeni auta. Tuntemus on ihan selkeästi takareisien väsymyksessä/tukkoisuudessa.

Kyllä se vaan suuresti ihmetyttää, että melkein vuoden jatkunut jollain lailla nousujohteinen treeni (määrissä, ja hieman myös vauhdeissa) ei ole saanut takareisiin tämän enempää kestävyyttä. Jos leikkauksen jäljiltä takareidet piti taas saada juoksukuntoon, niin luulisi nyt jo jotain tuloksia näkyvän. Ja onhan tietenkin paljon parannusta tapahtunutkin, mutta ei takareisien jaksamisessa.

Jaksolle on osunut 1-3 yksittäistä poikkeuksellisen hyvää lenkkiä ilman näitä ongelmia. Mutta ne ovat olleet kaikki lyhyitä (max 12km). Olen yrittänyt analysoida mikä noissa paremmissa lenkeissä olisi ollut syynä (yleensä lyhyetkin 6-8km lenkit ovat surkeita), mutta en ole saanut siitä selvää. Ehkä energialla/syömisellä on jotain tekemistä asian kanssa, mutta tutkimusaineisto on liian pieni johtopäätöksiin.

Oikeassa pakarassa/takareidessä on lisäksi sitkeä vanha vamma, joka on raivostuttavan kivulias ja häiritsevä, mutta en usko kuitenkaan, että sillä on varsinaista tekemistä huonon suorituskyvyn kanssa. Lihasten väsyminen/tukkoisuus on erillinen tuosta kipupisteestä.

Joitakin yksittäisiä kommentteja kuluneesta viidestä viikosta:
- Tasapaksut kuukausikilsat: heinäkuu 348km, elokuu 306km
- Neljä tuskaista järvenkiertoa, joista kaksi tuli yhdestä tuplasta
- Yksi Lempäälän Nesteelle keskeytetty Birgitan kierros
- Pari vaatimatonta yritystä tonnin vetoihin (3-4kpl) radalla ja yksi 4km vk Runfest-tapahtumassa. Uskomattomasti en ole käynyt Parkrunissa juoksemassa koko jaksolla kertaakaan! Toimitsemassa olin kyllä pari kertaa. Ensi viikolla toivottavasti sitten.
- Kaikki muu perushölkkää 6-17km matkoilla, yleensä huonolla fiiliksellä.
- Takareidet kipeät koko ajan.

Ei ole oikein ideaa miten homma tästä lähtisi paranemaan. Kunhan nyt toistaiseksi yrittää edes säännöllisesti hölkkäillä. Tarkoitus on aloittaa muuten työmatkahölkkäily alkavalla viikolla ja sehän saattaa muuttaa kaiken! Olen lukenut ja kuullut, että työmatkahölkkäilyllä voi saavuttaa loistavia treenituloksia!
Muuten lähipäivien vapaa-aikaa hallitsevat taas Tampereen puolimaratonin reittimuutosten mittaukset ja myös Wihan reitti pitää mitata uudelleen, kun osalla reitistä on pieniä tietyömuutoksia.

Viikkoyhteenvedot:

Viikko 31: Juoksua 80km (5:28/km)
Liikuntaa yhteensä 7h 45min.

Viikko 32: Juoksua 23km (5:04/km)
Liikuntaa yhteensä 2h 45min.

Viikko 33: Juoksua 69km (6:23/km)
Liikuntaa yhteensä 8h 35min.

Viikko 34: Juoksua 108km (5:34/km)
Liikuntaa yhteensä 11h 55min.

Viikko 35: Juoksua 86km (5:17/km)
Liikuntaa yhteensä 8h 10min.

2 kommenttia:

Bernard Cypher kirjoitti...

"HACK GEEKS"

Oletko koskaan miettinyt, onko mahdollista hakata asioita, miten hakkerit tekevät sen elokuvissa?🤔🤔

Joo sen mahdollinen !!! 😁😁😁

"Niin kauan kuin se on tekniikka, se voidaan pakata"

Hakkerointi voidaan helposti tehdä tietokoneviruksella tai vakoiluohjelmilla (riippuen siitä, mitä hakkeri aikoo tehdä) kohdennetulla laitteella.🤐🤐

Meillä HACK GEEKS: ssä tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen hakkerointipalvelun

Ymmärrämme huijausten ongelmat kaikkialla internetissä ja siksi annamme sinulle vankan todistuksen palveluistamme.

Meillä on hackerone.comin parhaat hakkerit, jotka ovat aina valmiita hakemaan sinua milloin tahansa, missä tahansa, missä tahansa laitteessa, organisaatiossa, liittovaltion virastoissa, yliopistossa, yliopistossa, josta ajattelet.

Voimme auttaa:

* Hakata, kloonata tai seurata puhelinta? 📱📲

Esim. Puhelimien kloonaus

Vakoilee lapsia, vaimoa tai miestä.

Käyttäjän sijainnin ja päivittäisen rutiinin seuranta.

* Sniffin poistaminen, poistaminen tai muuttaminen tiedostoon yrityksessä, järjestössä tai liittovaltion virastossa?📃📃

Esimerkiksi luokkien muuttaminen yliopistossa.

Identiteetin muuttaminen.

Tietojen, kuten rikosrekisterien ja todisteiden, poistaminen.

Tiedostojen ja todisteiden muuttaminen liittovaltion tiloissa.

Tiedostojen ja asiakirjojen varastaminen yrityksiltä ja organisaatioilta.

* Kadonnut BitCoin💰💰

* BitCoin-kaivostoiminta💰

* Hakkeroida sähköpostiviestiä tai sosiaalisen median tiliä? 💞

* Siirtää varoja ilman, että niitä havaitaan?💷💵💴

* Voit lisätä luottotietosi? 🔝🔝

* Voit estää luotto- / maksukortin?💳💳

* Saavutetaan musta luottokortti / debit-kortti💳💳

Kaikki nämä ovat mitä voimme tehdä sinulle.

Olemme descrete ja eivät altista palvelua sinulle kenellekään.

Yhteydenotto:

thehackgeeks@gmail.com

Odotamme innolla hakkerointia.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edellinen. En tosin tiedä mitä...

Humanisti