sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Su 27.12. - Järvenkierto + viikko 52

Tänään 26km, 2h 17min.

Ap: jalkateräjumppa 40min + pitkä 26.5km, 2:17:15, 5:11/km.

Järvenkierto lähes arktisissa oloissa, mutta mukavasti se meni, kunhan ehti alkukylmettymisen jälkeen lämmetä. Mukana Janne koko kierroksen ja gallardo vajaan puolikkaan. Hyvä vire vaikka vähän painoikin eilinen treeni jaloissa.

Kalenterivuodelle 2015 kertyi 35 järvenkiertoa. Edellinen ennätys vuodessa oli 30. Hyvin on Vintsaajien lenkkirinki toiminut koko vuoden, kun vain 3 kertaa kiersin järven yksinäni!

Ip: lepo.


Viikko 52 (21.-27.12.2015)

Juoksua 117km (5:15/km).
Liikuntaa yhteensä 14h 50min.

Hyvä viikko. Mukana erinomainen vk-treeni torstaina ja jonkinlaiset tonnin vedot lauantaina. Kilsojakin tuli ihan hyvä määrä. Kaikki lenkit hyvällä fiiliksellä.

Alkavalla viikolla tuunaan ohjelmaa kovemmaksi, koska seuraava viikko menee sitten harakoille jenkkimatkan takia. Muutenkin ensi viikolla ehtii hyvin käydä hallissa ja treenata muutenkin.

Tein myös tänään tärkeän ratkaisun kevään kisakalenteria ajatellen. Ilmoittauduin Rooman maratonille 10.4., joten aikaa kisaan on tänään tasan 15 viikkoa. Alunperinhän minun piti mennä Rotterdamiin samana päivänä, mutta perheneuvotteluissa Rooma todettiin mukavammaksi matkakohteeksi. Ja ehkä on vielä liian aikaista sanoa, että "ilmoittauduin". Rahat kyllä menivät, mutta oli niin maan perusteellisen hankala prosessi ilmoittautua, että en ole onnistumisesta lainkaan varma. Joka tapauksessa lääkärintodistus vielä puuttuu ja ilmoittautumiseni on "incomplete".

Perinteisestihän maratonille valmistaudutaan 12 viikon koventuvalla ohjelmalla ja sitten kevennellään 2 viikkoa, joten minulla on teoriassa enää yksi viikko aikaa tuon kuurin alkamiseen. Jenkkiviikko ei tietysti ole ideaalinen aloitus, mutta ei voi mitään.

Ei kommentteja: