sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Ma-su 21.-27.11. - Viikko 47

Henri Ansio juoksi tänään 100km MM-kisoissa upean SE-ajan 6.46!!! Ja ikätoverini Jyrki Kukko juoksi 7.17! Wihassa viime vuonna SE:n juossut Riitta Paasio paransi SE-aikaansa reilusti ja juoksi 7.53! Aivan mielettömiä suorituksia ja loputkin Suomen joukkueesta tekivät todella hienoja tuloksia.

Henri Ansio on yli-ihminen, mutta tällaisen keski-ikää lähestyvän miehen sydäntä lämmittää erityisesti ikätoveri jyrkun tulos, koska sehän todistaa, että minulla on vielä tunti parannettavaa omassa enkassani. Kuntotekijöistähän se ei ole kiinni, kuten erinomainen kommentaattori Virpi Sarasvuokin tänään kommentoi joitakin hieman odotettua huonommin Rukalla menestyneitä hiihtäjiä. Minäkin olen vakuuttunut, että kyse on jostain muusta kuin kuntotekijöistä ja tunti lähtee ajasta pois kunhan vaan juoksen tasollani.

Juoksurintamalla on pientä edistystä tapahtunut terveystilan suhteen ja aloitin varovaisen juoksun. Köhä jatkuu, mutta se ei paljon puntarissa paina, kun lenkkeilee sydänvikaisen gallardon kanssa;-) Tänään siis käytiin kiertämässä järvi minulle 3 viikon tauon jälkeen. Tein kierroksen Mjevin kanssa ja gallardo oli mukana alkumatkasta. Ihan hirmuinen on kunto gallardolla, kun syke on 105 vintsan vauhdissa! Minä olen taas jättänyt sykemittarin pois, kun huonoja uutisia kunnon suhteen on muutenkin tarpeeksi.

Oma kulku oli tutun kankeaa, mutta helpostihan tuon jaksoi, jos jalkoja ei lasketa mukaan. Päätin lopettaa juomisen pitkillä lenkeillä ja tämä oli eka järvenkierto ilman juomia moneen vuoteen. Muuten viikkoon mahtui 4 muutakin pikkulenkkiä ja 3 kertaa hyppäsin crosstrainerin polkimille sisähiihtoa harrastamaan. Tulee vähän kiire, kun pitäisi kuukaudessa päästä edes jonkinlaiseen kuntoon.

Ihan älytön kiire on ollut koko ajan ja kokonaisstressi sen takia ehkä vähän turhan suuri. Ensi viikko ei tuo tähän helpotusta, kun pari päivää kuluu Slushissa ja muutakin tekemistä olisi vaikka kuinka paljon. Jos joku ei tiedä mikä on Slush, niin se on sellainen tapahtuma, johon me nuoret hot-shotit kokoonnumme pitchaamaan ideoita ja verkottumaan. Siellä on myös kolmena peräkkäisenä päivänä ilmeisesti aamuyöhön kestävä Slush-party, mutta ei meillä nuorilla ole mitään ongelmia jaksamisen kanssa. Täytyy nyt kuitenkin jostain netistä etsiä nuorisosanakirja, että sulautuu joukkoon ja hallitsee oikean kielen.


Viikko 47 (21.-27.11.2016)

Juoksua 49km (5:08/km).
Liikuntaa yhteensä 6h 10min.

Ei kommentteja: