tiistai 29. marraskuuta 2016

Ma-ti 28.-29.11. - Hyvä alkuviikko

Ma 8km, 43min

Ap: kevyt 8.3km, 42:47, 5:11/km.

Vähän kankea aamulenkki kylmässä.

Ip: crosstrainer 40min.

Polkeminen sujuu ihan kivasti ja taas saa katsella hienoja dokkareita kellarin digiboxilta. Nostetaan tärppinä ohjelma Brittiläisten Neitsytsaarelaisten osallistumisesta toiseen maailmansotaan. Haastateltavina/kertojina oli vielä muutamia elossa olevia ja oli kyllä vaikuttavia tarinoita! Ei sitä vaan voi tajuta, kun 17-vuotiaat pojat jostain Karibian meren saarelta lähtevät sotaan "emämaan puolesta" ja päätyvät sitten sukellusveneiden ammuttaviksi tai lentämään pommituksia Euroopan ylle. Huh-huh!

Ti 14km, 1h 13min

Ap: crosstrainer 40min + hieronta 45min.

Hyvä fiilis jaloissa.

Ip: kevyt 14.3km, 1:12:55, 5:06/km.

Iltalenkki vähän lumisia lähiseutuja kierrellen. Nyt oli havaittavissa selvää muutosta parempaan, eli kiva oli hölkkäillä. Toivottavasti tämä ei jäänyt yhdeksi poikkeukseksi.

Ke ja to menee Slushissa ihmetellessä ja juoksut varmaan jää väliin. Helsinki-matkat olen nyt siirtynyt kulkemaan julkisilla (eli yleensä junalla), kun ei meidän pikku-autolla oikein viitsi ajaa maantieajoa, vaikka olen senkin pari kertaa tehnyt.
Mutta jotain mätää on tuossa VR:n touhussa. Olen nyt tehnyt 4 matkaa junalla ja *joka ainoa kerta* haluamani juna on niin täynnä, että jäljellä on ollut 1 tai 2 paikkaa. Miten se voi muka olla mahdollista? Siis ymmärtäisin, jos juna olisi ihan täynnä, mutta miksi minua varten silti on aina ollut yksi paikka? Tässä on takana joku huijaus.

Ja sama jatkuu. Ostin junaliput Slush-matkoihin maanantaina, jolloin varasin paikan klo 7 aamujunaan keskiviikolle ja torstaille. Jälleen tiistain junaan sain *viimeisen* paikan! Tällä kertaa se oli "iso lemmikkieläin" paikka. Torstain junaan oli jäljellä kaksi paikkaa, ja ne molemmat myös lemmikkieläinpaikkoja. Ihan järjetöntä touhua VR:ltä, että joka junassa on 100 lemmikkipaikkaa, joissa on 0-1 lemmikkiä, mutta jokainen maksaa vitosen lisämaksun.
Se on kuitenkin todettava, että kaikki junat tähän saakka ovat olleet tarkasti aikataulussa!

Ei kommentteja: