sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Ma-su 7.11.-20.11. - Viikot 45-46

Time-warp. Hypätään kaksi viikkoa yhdellä kertaa, koska urheilullisesti ei mitään kerrottavaa ole. En edes pystynyt osallistumaan eiliseen Teivocupiin vaikka olin ostanut sarjalipun. Note to self: Ei ikinä enää varhaisia ennakkoilmoittautumisia tai sarjalippuja (jos ei ulkomaan kisojen takia ole pakko)!!

Jalkavaivat ja sitkeä reilun viikon flunssa pitivät minut poissa juoksupoluilta tämän koko ajan. Vaivojen osalta olen myös jatkanut käyntiä nokialaisen hyvän fyssarin luona, mutta vaikealtahan tämä näyttää. Yhteisen analyysin tuloksena olemme päätymässä takareisien puukotukseen, mutta mietitään vielä hetki. Oravan numero on jo etsitty googlella. Aika selvältä tämä sen osalta näyttää, että ei tilanne ilman jotain rajumpaa toimenpidettä enää parane. Tänään flunssa oli sentään sen verran parempi, että kävin juoksemassa pienen matkan vintsaajien kanssa, mutta jalat eivät vaan toimi.

Paino on pahasti noussut laiskottelun aikana. Olen taas tehnyt vakaan päätöksen pudottaa 5kg painoa, mutta vähän on usko omiin tavoitteisiin horjumassa. Liian monta palloa ilmassa, niin ei pysty keskittymään. Niin paljon olisi tärkeää asiaa kerrottavana, mutta jätetään tuleviin postauksiin;-)

Viikko 45 (7.-13.11.2016)

Juoksua 10km (5:36/km).
Liikuntaa yhteensä 3h 40min.

"Työkiireitä" ja sitten flunssa iski keskiviikkona päälle ja veti tilan nollaan. Ihan vaan sairastamista.

Viikko 46 (14.-20.11.2016)

Juoksua 22km (5:18/km).
Liikuntaa yhteensä 5h 0min.

Melkein koko viikko sairastellessa. Pari pikku lenkkiä viikonloppuna. Surkeaa! Paino on maksimissa ja juoksukunto minimissä. Alkavalla viikolla on ihan pakko päästä taas juoksuun kiinni…

Ei kommentteja: