maanantai 13. helmikuuta 2017

Ma-su 23.1.-12.2. - Viikot 4-6

Kaikkien aikojen pisimmästä blogitauosta voi varmaan päätellä, että ei ihan parhaan A-ryhmän mukaan ole homma sujunut. Olen kyllä hölkkäillyt NR-meiningillä mitättömiä määriä, mutta usko alkaa horjua tulevaisuuden suhteen. Eli käytännössä takareidet ovat tehneet juoksusta vielä aiempaakin vaikeampaa vaikka välillä meno oli jo parempaan suuntaan.

Viikot 4-5 olivat ihan karmeita ja nyt viikolla 6 on ehkä taas pientä käännettä parempaan, mutta surkeaahan tämä on. Lontoon Maratoonilla 3h30min tulee olemaan maksimisuoritus, mutta sinne lähden hakemaan suorituksen maksoi mitä maksoi (ja paljon se maksoi). On olemassa 10% todennäköisyys (eli pienen pieni mahdollisuus), että saan keksittyä siihen mukaan jotain pientä lisäkivaa, mutta se on todella long-shot.

Jos pitää jotain positiivista hakea, niin olen tämän jakson jokaisena sunnuntaina kiertänyt järven ja luultavasti ottanut taas tänäkin vuonna johtopaikan maailman eniten järveä kiertävänä juoksijana. Mjev on kyllä melkein aina mukana ja gallardokin yleensä, mutta silti luulen jo tänäkin vuonna olevani listan kärjessä (6 järvenkiertoa 2017). Saa ilmoittautua, jos joku on edellä! Lähden sitten saman tien kiertämään lisää, koska tavoitteeni on olla joka vuosi tämän tilaston kärjessä! (Viime vuonna 37 kiertoa.)

Kolme viikkoa on siis mennyt jalkojen kanssa kipuillessa ja Trumpin seikkailuja seuratessa. On se vaan kiva olla työttömänä ilman aikatauluja. Jos joku maksaisi tästä, niin en ikinä haluaisi töihin;-) Aivan naurettavaa pelleilyä ne kommentit, että työttömänä ei muka keksisi tekemistä!! Ainoa ongelma työttömänä on, että ei saa rahaa.

Alla on lyhyesti listattuna kuluneiden viikkojen treenit ja siinä ei paljon puhuttavaa ole. Sen sijaan muuten elämässäni on tapahtunut radikaaleja muutoksia, jotka ovat pistäneet miettimään peruskysymyksiä. Nimittäin kun juuri kävin bonus-kaupassa hakemassa päivittäistä Chicken Green Curry -annostani, niin sitä ei heti löytynyt!! Mikään ei v*tuta yhtä paljon kuin kaupan valikoiman muuttuminen tai tuotteiden siirtäminen eri paikkaan. Tällä kertaa tuote löytyi 5 metriä oikealle siirtymällä, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Normaalisti tällaisessa tapauksessa pistän tuotteen ikuiseen boikottiin (kuten Kabanossi ja lukemattomat muut tuotteet), mutta annan tälle vielä yhden mahdollisuuden, koska korvaavaa tuotetta ei ole löytynyt.
Silti tämä oli viimeinen varoitus bonus-kaupalle ennenkuin siirryn Lidukan asiakkaaksi!

Viikko 4 (23.-29.1.2017)

Juoksua 48km (5:18/km).
Liikuntaa yhteensä 7h 15min.

Surkeaakin surkeampi viikko. Välillä mieleen nousee epätoivo, että onko juoksuharrastuksessa mitään järkeä, kun ei pysty oikeasti juoksemaan.

Viikko 5 (30.1-5.2.2017)

Juoksua 47km (5:32/km).
Liikuntaa yhteensä 5h 35min.

Täyttä p*skaa.

Viikko 6 (6.-12.2.2017)

Juoksua 62km (5:16/km).
Liikuntaa yhteensä 7h 20min.

Aavistuksen parempi viikko, mutta kyllä tästä on pitkä matka maratonille.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

6 järvenkiertoa täälläkin tämän vuoden osalta. Ja tähän ei lasketa viime viikonlopun luuserointia, joka sen verran alkoi kotiin päästyäni painamaan, että piti sakkokierroksella täyttää kilometrit. Eli haaste vuoden järvenkierroista on otettu vastaan!

gallardo

pjh kirjoitti...

^Tästä kisasta ei hyvää seuraa... Toivottavasti osaamme molemmat olla eskaloimatta tilannetta liikaa. Lisäksi vaaditaan täydellistä avoimuutta, eli salaa ei saa juosta.
Sinäkin gallardo (tai kuka muukin kisaaja) saa raportoida statusta täällä kommenteissa tai sitten muualla julkisessa mediassa.
Panoksena toistaiseksi siis lähinnä kunnia. Sitten kun voittoni alkaa varmistua, niin voidaan lisätä panoksia.

Veterano kirjoitti...

Hienoa, että olet koko tämän radiohiljaisuuden ajan kuitenkin yrittänyt ja pystynyt yrittämään juosta! Kun vakiseuraaja odottaa päivän kerrallaan ja päivästä toiseen, tuntuu radiohiljaisuus vain syvenevän, eikä siitä osaa muuta päätellä kuin että nyt on takareidet sitten todella huonossa jamassa. Tai todella hyvässä, että yllätystäkö se hautoo...