keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Ti-ke 21-22.2. - Pientä kehitystä

Ti 7km, 37min

Ap: kevyt 7.0km, 37:08, 5:18/km + hieronta 45min.

Aamuhölkkä matolla. Aamupäivällä kävin sitten Jupolla hierottavana. Edellisestä hieronnasta olikin kulunut jo yli kaksi kuukautta, mikä on varmaan pisin hierontaväli 11 vuoteen! Selasin tosiaan harkka-exceliä ja olen käynyt säännöllisesti Jupolla hierottavana jo vuodesta 2006 alkaen!! Enpä olisi uskonut.

On helppo arvata, että jatkossa hieronta on kiven alla, kun en ole enää Nokia/Microsoftilla töissä. Jupohan on aina ollut siellä työhuoneen vieressä helposti tavoitettavissa, mutta nyt pitää aina järjestää jotain erikseen ja mennä varta vasten johonkin. Tuskin tulee tapahtumaan. Onneksi Jupo on saanut tiistaisin vastaanoton erääseen muuhun Hermian firmaan ja siellä pääsen ehkä minäkin käymään 5min kävelymatkalla omalta toimistolta. Mutkainen tie on kuitenkin edessä, joten pian tulee varmaan testattua onko hieronnasta oikeasti ollut mitään hyötyä;-)

Ip: lepo.

Lintsausta taas. P**kele.

Ke 21km, 1h 47min

Ap: kevyt 8.0km, 42:35, 5:19/km.

Aamuhölkkä matolla. Ihan hyvä kulku. Katselin telkkarista luontodokumenttia "Monsuunin maat" taas, olikohan jo jakso 5. Jos olisin eettinen kuluttaja, niin kaikki palmuöljytuotteet olisivat pannassa ja riutuisin ilman mitään nykyajan hienouksia. Tappi varmaan on ne jo heivannut, mutta hän onkin eettisyyden ylimmällä asteella. Ei vaan onnistu minulta, mutta kyllähän se sademetsien järkyttävä tuho riipaisee aina kun noita ohjelmia katsoo. Onneksi sitten takareisien kankeus vie ajatukset muualle, kun astuu juoksumatolta alas ja sammuttaa television. Poissa silmistä, poissa mielestä.

Ip: vr3 + 5 x 1000m + 400m + 300m + vr3 (yht. 12.7km), 1:04:09, 5:03/km.

Vintsaajien treeni illalla Pirkkahallissa. Mukana gallardo, JariL ja Marko. Porukalla juostiin kiihtyvästi 5kpl tonneja 3:55->3:40 ja sitten JariL rullaili vielä viimeisen johonkin niin kovaan aikaan, että minun kellossani ei asteikko riittänyt. Siinä itse kukin sitten rimpuili perässä omalla tavallaan. Minä juoksin reilun kierroksen ensin vähän hiipuen ja sitten minuutin levon jälkeen viimeisen kierroksen JariL:n peesissä täysillä varmaan omaan henkilökohtaiseen 300m ennätykseeni;-) (Minulla Garmin hajosi jo kolme viikkoa sitten, joten nykyisin harrastan juoksua ilman virallista matkamittaria ja siihen liittyvää kelloa.)

Neljännessä vedossa alkoi takareisi vaivata, mutta yleisesti ottaen meno oli tänään yllättävän hyvää. Jälleen olen tilanteessa, että tonnit ovat melkein OK, mutta jos pitäisi juosta kaksi…

Ei kommentteja: