sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Viikko 3 (15.-21.1.2018) - Kevyempi viikko

Juoksua 79km (5:28/km)
Liikuntaa yhteensä 10h 50min.

Hyvä perusviikko vähän kevennellen. En malttanut levätä tarpeeksi, mutta silti juoksu maistui ihan hyvin.

Hieman syö miestä, kun paino ei putoa ollenkaan sillä vauhdilla kuin toivoisi. Talven aikana pitää vielä 3-4 kiloa saada pois. Sitten loput pari kiloa voi kadottaa painijoiden keinoilla kesällä, niin eiköhän Ylläksen päälle suorastaan lennetä!

Viikon treenit:

Ma: Palauttelupäivä. Ei juoksua, mutta illalla kevyt crosstrainer.
Ti: Kahden kevyen lenkin päivä. Aamukasi matolla ja iltakasi ulkona.
Ke: Vintsaajien vetopäivä alkoi aamun mattohölkällä. Illalla hallissa joukko taas kasvoi, kun kahdeksan maileria tahkosi tonneja vaihtelevilla vauhdeilla. Minulla treeniksi tuli 6x1000m ja turhan raskasta oli. Seuraavalla viikolla sitten 7x1000m.
To: Aamulla crosstrainer. Illalla pieni lenkki Nekalan ympäri. Ei ole vielä lepoviikko palauttanut.
Pe: Aamulla kevyt crosstrainer-polkaisu. Illalla Markon kanssa sama hallitreeni kuin edellisenäkin perjantaina: 5 x (200m/1min + 300m/2.5min). Meni ehkä vähän paremmin kuin viimeksi, mutta ei isoa eroa.
La: Täyslepo, kun ei muuten tunnu palautuvan.
Su: Järvenkierto kirpeässä 10 asteen pakkasessa. Luonnollisestikin Vintsaajien logoa kunnioittaen juoksijoita oli taas mukana 9 kpl. Eilinen lepo oli tehnyt tehtävänsä ja minulla kulki tänään hölkkä kevyesti. Melkein jopa lähdin puolessa matkassa irronneen hatkaryhmän mukaan, mutta onneksi maltti ja järki voittivat ja pysyin pelotonissa. Tuli hyvä lenkki ja onneksi uusi Garminkin oli tilanteen tasalla ja antoi nyt palautumisennusteeksi sopivat 31 tuntia.

Viikon tärkeä tavoite Garminin auto-lapin poistamiseksi jäi toteutumatta, kun jotenkin unohdin mittarin kotiin molemmissa hallitreeneissä! Uusi yritys ensi keskiviikkona.

Alkavan viikon suunnitelmiin kuuluu ainakin säännöllinen hölkkäily, keskiviikon tonnit ja sitten viikon pääharjoitus sunnuntaina, kun ohjelmassa on ensimmäinen NUTS:iin tähtäävä erikoistreeni. Eli tarkoitus on suorittaa 50km kotirataultra tuplajärvenkiertona hyvin rauhallisella vauhdilla ja ylämäkiä osittain kävellen.

Ei kommentteja: