maanantai 29. tammikuuta 2018

Viikko 4 (22.-28.1.2018) - Kotirataultra

Juoksua 121km (5:39/km)
Liikuntaa yhteensä 15h 15min.

Viikon treenit:

Ma: Aamulla jumppa ja illalla kevyt kympin hölkkä.
Ti: Helsinki-päivä. Hätäiset pikkuhölkät ennen ja jälkeen.
Ke: Aamulla verkka matolla. Illalla Vintsaajien vedot hallissa 7 hengen sekalaisella joukolla. Pientä määräprogressiota taas tapahtui vaikka vauhdit eivät parantuneetkaan. Minulla treeniksi tuli 7x1000m (kolme vetoa päälle neljän ja sitten neljä alle). Vähän pitää nyt parantaa myös vauhtia ennenkuin lisään toistoja. Garmin oli sitä mieltä, että treeni on mennyt pahasti yli ja kaikki indikaattorit olivat tapissa ja palautuminen yli 100 tuntia.
To: Lepopäivä. Illalla pieni hikoilu crosstrainerilla että sain katsottua Rasputin-dokumentin loppuun.
Pe: Aamuseiska matolla. Iltapäivällä oma pieni hallitreeni lyhyitä vetoja: 5 x 200m/1min + 3 x 300m/2min. Olihan noita kolmosia tarkoitus juosta enemmän, mutta ei yksin pysty.
La: Kävin Tampere Parkrunissa toimitsijana ottamassa aikaa ja siinä mennen tullen tuli tehtyä kevyt aamulenkki. Muu päivä lepoa seuraavaa päivää varten.
Su: Tuplajärvenkierto kotirataultrasuorituksena. Edellinen tuplani oli gallardon ja harpatin kanssa kolme vuotta sitten. Nyt meitä oli tuplalla isompi joukko, eli Jari S, Mjev ja Tappi. Vauhti oli vaatimattomampaa kuin viimeksi ja kävelypätkiäkin pidettiin, mutta kyllä tämä silti treeniksi kelpasi. Ja jäi keskari 52km matkalla selvästi alle 6min/km. Jalat olivat aika lopussa lenkin jälkeen, mutta muuten rasitus pysyi aisoissa. Keskisyke oli 126 ja Garmin lupasi palautumisen 31 tunnissa.

Alustavasti ajatuksissa on uusia tupla myös helmikuun kotirataultrapäivänä, mutta katsotaan miten treeni sujuu.

Alkava viikko on tarkoitus nyt mennä fiiliksen ja palautumisen mukaan. Pirkkahalli on messukäytössä, joten tiukemmat vetotreenit saavat jäädä. Jotain pitää sätkiä Sarankulman vetosuoralla vaikka se ajatus vastenmieliseltä tuntuukin.

1 kommentti:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

B-halli on auki, hyvä sauma käydä nopeustreeneissä.