sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Viikko 22 (28.5.-3.6.2018) - Palautusviikko

Juoksua 92km (5:42/km)
Liikuntaa yhteensä 8h 50min.

Pe
Ap: kevyt 12km
Ip: lepo

La
Ap: 12km (sis. Parkrun 5km)
Ip: lepo

Su
Ap: polkujuoksu 28km
Ip: lepo

Kahden kovan määräviikon jälkeen otin yhden viikon kevyemmin. Olo on ihan kohtalainen, mutta kyllä jaloissa aina lenkin loppupuolella huomaa, että on tässä tullut juostua;-) Hyvin jaksaa matalalla sykkeellä, mutta vain tasaista hidasta vauhtia.

Perjantaina ohjelmassa oli BJ:n kanssa mukava aamulenkki. Illalla oli tarkoitus tehdä vielä mäkivetoja, mutta en sitten saanut aikaiseksi lähteä, kun treeni meni aika myöhään. Vintsaajia oli ollut paikalla pilvin pimein könyämässä pulkkamäkeä ylös ja alas. Ei noin komittoituneelle porukalle pärjää siellä tunturien rinteissä!

Lauantaiaamuna kävin reippailemassa Parkrunin 5km hieman alle 22min. Jälleen jäi anaerobinen TE arvoon 0,0! Ei sitä tässä iässä näillä kilometreillä saa näemma viisaria edes värähtämään. NUTS:in jälkeen pitää edes vähän tuoda variaatiota "vk-lenkkeihin" ja kevyihin lenkkeihin…

Sunnuntaina jäi taas järvinen väliin, kun Tappi johdatti pienen iskujoukon Pirkkalan-Lempäälän metsäpoluille. Kolmen tunnin lenkki meni mukavasti vaikka viimeisillä kilsoilla ei jalkaa enää juuri noussut. Lähdin juoksemaan ilman minkäänlaista aamiaista ja koko lenkkikin meni pelkällä vedellä, joten olen nyt saanut rasva-aineenvaihdunnan melko hyvään kuntoon! Reisilihakset ovat se kriittinen pullonkaula suoritukselle.

Alkava viikko on tarkoitus treenata taas aika kovaa määrää, ja mäkeäkin pitäisi tunkata, mutta katsotaan nyt pitääkö vähän jarrutella.

Ei kommentteja: