maanantai 17. huhtikuuta 2017

Su 16.4. - Luminen järvenkierto + viikko 15

Tänään 26km, 2h 06min

Ap: järvenkierto 26.1km, 2:05:35, 4:49/km.

Ympäryskunnista oli saapunut kova iskuryhmä kiusaamaan Tampereen yksinäistä edustajaa (vai olikohan Tommi K kuitenkin myös Tampereelta - en muista?). Porschelta starttasi siis kova ryhmä, eli Pasi, Janne+veli, Tommi K, gallardo ja minä. Pasi teki heti alussa selväksi, että normaali lenkkivauhti ei tänään kelpaa. Niinpä lenkki oli jojottamista alusta alkaen ja muutaman kilsan jälkeen porukka hajosi. Minä muodostin gallardon kanssa jälkijoukon ja neljä hurjaa katosivat horisonttiin vaikka kyllähän mekin mentiin alle vintsaa.

Veterano liittyi joukkoon alkumatkasta Onnelan rajalla. Hänkin huomasi varsin nopeasti, että etujoukko meni liian lujaa ja etenimme kolmen jälkijoukolla kunnes Vetsku erkani joukosta valmistautumaan koviin suunnistuskisoihin (herkistely oli siis käynnissä). Olimme gallardon kanssa hieman alle vintsan vauhdissa, kun saavuimme Rajasalmen sillalle. Oma juoksu tuntui huonolta alusta alkaen ja odotin juoksun loppua hetkellä millä hyvänsä. Jotenkin sitä kuitenkin puujalat liikkuivat eteenpäin ja lumisesta/jäisestä alustasta huolimatta vauhti pysyi hyvänä ja jopa kiihtyi loppua kohti! Täysillähän sitä mentiin koko ajan, joten eiköhän se minun maratoonini ollut tässä.

Joka tapauksessa saatiin kiihdytettyä keskari alle 4:50/km. Ei taidettu monta sanaa vaihtaa toisella puolikkaalla, mutta perille päästiin.

Ip: lepo.

Viikko 15 (10.-16.4.2017)

Juoksua 71km (5:04/km)
Liikuntaa yhteensä 7h 25min.

Tutun huono viikko. Ainoa positiivinen asia oli se, että järvinen ei mennyt kävelyksi.

Toivottavasti muuten järvenkierrolla nähtiin tämän "talven" viimeiset lumet. Lumitöihin ei sentään joutunut, joten on aika julkaista jälleen lumitilasto. Tämä vuosi sivusi kaikkien aikojen vähälumisinta talvea!

Ei kommentteja: