lauantai 15. huhtikuuta 2017

Ti-la 11.-15.4. - Boikotteja

Juoksustahan ei tule mitään, mutta kerrataan tässä kulunutta viikkoa.

Ti -

Ei huvittanut tehdä mitään. Hävettää.

Ke 15km, 1h 16min

Aamulla pieni mattolenkki ja illalla pieni ulkolenkki. Yritin juosta illalla 8km Nekalan ympäri kovaa ja vauhti oli 4:41/km ja jalat aivan lopussa. Nekala on paska maa. Taitaa olla vitosen maksimikunto nyt 22min. Ja 45min kympillä voi olla tekemätön paikka.

To 12km, 1h 02min

Iltapäivällä kevyt hölkkä Halmisen Harrin kanssa. Oli taas mukavaa vaikka juoksu ei kuljekaan!

Pe 17km, 1h 33min

Sosiaalinen hölkkäily jatkuu. Kävin aamulla BJ:n kanssa hölkkäämässä Tampereen keskustan ympäri. Oli todella hiljaista kaupungilla. Nyt kulki mukavasti, kun mentiin todella hiljaa. Suunniteltiin syksyn juoksuretkeä, joka tällä hetkellä tuntuu kyllä *varsin* kaukaiselta haaveelta…

La -

Ei ollut lenkkiseuraa, niin eihän sitä näillä jaloilla yksin viitsi juosta. Haravoin sentään nurmikkoa lumisateessa. Sen lisäksi koko eilinen ja tämä päivä on mennyt spektrianalysaattorin kanssa, kun sain sellaisen lainaan perjantaista maanantaihin. Silmät on aika ristissä mittausten tekemisestä. Sanoisin, että melkoista amatöörien puuhastelua, kun manuaalisesti tekee mittauksia tästä meidän Sharpeye-jutusta;-) Pääsiäisen työtunnit tulevat olemaan 50h…

Kun ei juoksusta ole mitään järkevää sanottavaa, niin ajattelin vihdoinkin summaroida boikottilistani. Minähän olen vuosien varrella pistänyt erilaisia asioita ikuiseen boikottiin, ja minun boikottini pitävät aina! Olen kyllä ollut aika huono kirjaamaan muistiin mitä kaikkea olen luvannut boikotoida, mutta nyt istuin alas ja muistelin tärkeimmät boikotit. Ja nämä boikotit ovat myös toimineet siitä saakka kun lupasin boikotit aloittaa. Ja en toki ole näitä boikotteja kaikkia blogissa julkaissut, vaan osa boikoteista on paljon vanhempia ja kestäneet jo kymmeniä vuosia.

Onpa boikottilistalla jotain sellaistakin, mistä en enää kunnolla muista miksi niitä boikotoin, mutta olen ihan varma, että syy on todella painava! Ja luultavasti olen unohtanut listalta jotakin. Täydennän sitä heti kuin muistan.

Boikottilista (aakkosjärjestyksessä):

- Hämeenlinna
- Ilta-Sanomat ja Iltalehti
- Kabanossi
- KLM-lentoyhtiö
- Luomu-tuotteet
- Nokian renkaat
- Nostalgian uutiset
- OneWayn sauvat
- Teboil
- Wärtsilän moottorit

Erikoisboikotti:
- Ranska ja kaikki ranskalainen. Tämä on erikoisasemassa kahdesta syystä:
1) Mentaalisesti tämä on kaikkein vahvin boikotti ja koskee kaikkea arkeen ja työhön liittyvää.
2) Kuitenkin tämä boikotti on liian geneerinen, joten se ei voi kohdistua mihinkään tarkasti. En jaksa selvittää mitkä tuotteet ovat ranskalaisia tai sisältävät ranskalaisia osia, joten tämä ei sen takia ole ehdottomalla listalla. Toki sellaiset ilmiselvät tuotteet kuten ranskalaiset autot ja viinit ja sen sellaiset ovat ehdottomassa boikotissa.

Huomenna järvenkierto normaalisti 8:30 Porschelta.

2 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Aiempien postauksiesi perusteella yllättää, että YLE ei ole listallasi tai vähintään selostuksen ääniboikottina olympialähetyksissä.

Toi Kabanossin syy ei muistu mieleen ja olisi mielenkiintoista tietää, mutta otan sen hienona eleenä ja jalan ojennuksena kohti eettistä ruokavaliota. Ettei vaan olisi Koikkarissakin nykytrendien mukaisesti vähintään yksi kasvispäivä viikossa?

Ehdotan ehdottomasti listallesi Paratiisikunnan uimahallin ehdotonta täysboikottia!

pjh kirjoitti...

Minähän olen Ylen suurkuluttaja, joten se ei missään tapauksessa ole boikottilistalla. Se on vain halveksuttavalla tuhlaajalistalla muiden julkisten tuhlaajien kanssa, jotka kaikki pitäisi lopettaa. Mutta kun sitä ei vielä ole lopetettu, niin pitäähän sitä "ilmaiseksi" katsoa niitä monia hyviä ohjelmia, jotka vaan maksavat meille 50 kertaa sen mitä niiden pitäisi maksaa.

Kabanossi on ollut boikotissa muutamia vuosia, kun hihat paloi bonus-kaupassa oikein kunnolla, kun yritin löytää Kabanossia grilliin. Ongelma oli sama kuin kananmunien kanssa, eli siellä oli muutettu hyllyjärjestystä ja tuotu 100 uutta Kabanossi-variaatiota esille: Oli juustoa, chiliä, Mexicanaa, barbequeta ja sata muuta lajia. En perkele löytänyt mistään tavallista Kabanossia vaikka varmaan siellä jossain sitäkin oli, ja päätin, että ikinä en enää Kabanossia osta. Niinpä vaihdoin käyttämään perinteistä Campingia tai sitä yhtä toista makkaraa, jonka nimen juuri unohdin. Eettisyydellä ei ole tässä siis mitään tekemistä;-)

Lupasin joskus pitää yhden kasvispäivän viikossa, mutta luultavasti en ole sitä noudattanut. Tai en ole ihan varma. Yleensä ainakin yhtenä päivänä viikossa unohdan kokonaan syödä, joten sellainen voitaneen laskea kasvispäiväksi... Ja Camping on kai melkein pelkkää kasvista?

Paratiisikunnan uimahallia olen boikotoinut jotenkin ihan automaattisesti!