perjantai 6. lokakuuta 2017

Ke-pe (4.-6.10.2017) - Wiha edelleen lähestyy

Heti alkuun: Wiha on tietenkin 21.10. eikä 21.9. (kuten virheellisesti edellisessä blog-entryssani kirjoitin). Ja nyt se on taas monta päivää lähempänä kuin viimeksi. Huh huh!

Loppuviikko on kulunut paitsi erittäin nopeasti, niin myös lenkkeilyn merkeissä. Olen tehnyt edellisen kirjoitukseni jälkeen pari pientä lenkkiä ja tänään juoksin jopa tunnin! Toki suunnittelin lenkkini niin, että reitillä oli paljon liikennevaloja lepäilyä varten ja olihan se muutenkin raskasta. Parin kuukauden lepo on aika totaalisesi surkastuttanut jo ennestäänkin olemattomat jalkalihakset. Meneillään on nyt ekan viikon DOMS. Ja lisäksi tietysti on ollut crosstraineria, jossa olen yli 100W jäljessä entisistä tehoista.

Nyt on kuitenkin jo 26km hölkkää tällä viikolla ja kyllähän viikonloppuna saadaan viikon saldoksi yli 40km. Tämän päivän lenkki kuitenkin varmisti sen, että ihan vielä ei ole mahiksia järvenkierrolle;-) Eli en pysyisi porukan mukana edes Porschelta S-Marketille... Tavoite on päästä mukaan ennen marraskuun loppua; osan matkaa kuun alussa ja koko kierros kuun lopussa.

Pesukone on alkanut temppuilla ja tänään huoltomies kävi toteamassa, että mitään ei ole tehtävissä. R.I.P.
Nyt pitää alkaa googlata uutta päältä ladattavaa pesukonetta kuntohuoneeseen. Huoltomies jo kertoi, että enää ei ole tarjolla mitään lähellekään vastaavaa ja kaikki uudet ovat huonoja. Tämä kodinkoneiden rappiokierre on kyllä surullista. Tuo meidän Upon pesukone on ollut päällä jotakuinkin joka päivä 20 vuotta ja odotusarvo uudesta on, että tuskin kestää 3 vuotta…
Onneksi minulla on kuivauskaappi, joten pesemisen sijasta voin jatkossa vain kuivata lenkkivaatteet.

Ei kommentteja: