tiistai 3. lokakuuta 2017

Ma-ti (2.-3.10.2017) - Wiha lähestyy

Maanantai kului Helsingissä ja Salossa; liikunnallisesti lepopäivä.

Tänään (ti) pidensin aamulenkin jo 8 kilsaan ja vauhti oli hieman päälle vintsan. Kymppi on seuraavana vuorossa! Ehkä oli jo nyt vähän parempi kulku kuin ekalla lenkillä sunnuntaina. Tästä se paranee…
Huomaan myös nyt loistavan logiikan erään hylkeen taktiikassa. Kun ensin harjoittelee juoksemista 10kg ylipainoisena, niin sitähän ei pysty edes ymmärtämään miten kovaa kulkee, kun taas pääsee "normaalipainoon". Ainakin itse luotan siihen, että joskus vielä paino putoaa kympin, vaikka siihenkin kuulemma ikä vaikuttaa. Pientä huolestumista nuo viimeisen puolen vuoden vaakalukemat kyllä aiheuttavat. Malttia, malttia…

Iltapäivällä tein vielä pienen crosstrainer-lenkin Koikkarin kuntohuoneessa, ja pitkästä aikaa aloin työstämään kuntohuoneen digiboxin sisältöä. Tällä kertaa opiskelin AIDS:in syntyä. Uusin tutkimus kertoo, että kaikki on Belgian ja Ranskan syytä, ja en kyllä yhtään ihmettele;-) Mutta onhan tämä Euroopan varsin tuore siirtomaahistoria niin karmivaa, että mieluummin vain vaihtaisi kanavaa.

Wihaan on nyt vajaat kolme viikkoa. Ilmoittautumisia on tullut hyvin ja paine alkaa tutusti kasautua. Varsinkin satasesta on tulossa todella hyvä kisa ja ilmoittautumisia on nyt jo paljon. Muutama odotettu nimi vielä puuttuu, mutta eiköhän nekin tule;-)
Kisareitin työmaakin on saatu jo jonkinlaiseen kuntoon, joten tutulla reitillä pystyy juoksemaan. Onhan siinä 100-200 metriä vähän huonompaa pintaa, mutta sillä mennään. Joudun kyllä tekemään vielä uuden reittimittauksen, koska siinä työmaan kohdalla ulkoiluväylän reunat ovat jonkin verran muuttuneet. Tämä siis ehkä vähän vaikuttaa "kääntöpaikan" sijaintiin, mutta korkeintaan pari metriä.

Kaikki innokkaat ovat tervetulleita auttamaan järjestelyissä, koska ihan rajoilla taas mennään pienellä porukalla tällä osallistujamäärällä. Varsinkin kun meillä on kaikenlaista pientä extraa suunniteltuna Wiha10-Suomi100-teemalla.
Siis ihan vakavasti ottaen: jos et juokse, mutta ehtisit auttamaan järjestelyissä kisapäivänä lauantaina 21.10 (edit)., niin ota yhteyttä! Mitään taitoja ei edellytetä;-) Ja kontribuution tuovat talkoolaiset pääsevät mukaan legendaariselle Wihan pikkujouluillalliselle!

Huomenna taas lenkille.

Ei kommentteja: