sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Pe-su (13.-15.10.2017) - Parkrun + viikko 41

Perjantaina 8km lenkki.

Lauantaina sitten osallistuin Suomen ensimmäiseen Parkruniin. Selviydyin maaliin vitosella ajassa 23:27. On tässä jonkin verran matkaa 20min-alitukseen;-) Ja lopussa vähän takareidessäkin tuntui, joten ei ihan nappiin mennyt. Kiihtyvä juoksu kuitenkin jokaisen kilsan osalta.

Tapahtuma oli oikein hyvä ja voin suositella testijuoksuna tai lauantailenkkinä. Osallistujia oli käsittämättömästi yli 100 heti ekalla kertaa (vaikka oli sateinen keli)! Erityisen hienoa on se, että mitään "ilmoittautumista" ei ole ja paikalle voi tulla vaikka 5 sekuntia ennen starttia. Ja tulokset olivat netissä, kun olin ehtinyt kotiin. Minulla tulee kaiken lisäksi kotoa kisapaikalle juuri sopiva alku- ja loppuverkka.

Oheisesta hieman onnettomasta maalikuvasta huolimatta kisa oli siis hieno;-) Kiitokset järjestäjille;-)


Sunnuntaina hölkkäsin pisimmän lenkkini leikkauksen jälkeen, eli 17km. Oli vielä liikaa ja jalat olivat tiltissä parin edellisen päivän takia. Kävelypätkiä tuli liikaa ja muutenkin oli raskasta. Mutta onneksi edellisen päivän takareisituntemukset olivat nyt jotakuinkin poissa.

Viikko 41 (9.-15.10.2017)

Juoksua 50km (5:17/km)
Liikuntaa yhteensä 5h 30min.

Toinen viikko uuden alun jälkeen. Kiireinen viikko ja liikunta jäi liian vähälle.

Nyt on edessä Wiha-viikko, joten kilsat tippunevat tilapäisesti lähelle nollaa, kun numeroiden askartelussa ja muussa vastaavassa menee kaikki aika.

Wihaan on tulossa ennennäkemätön osallistujatulva. Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt ja listalla on noin 260 juoksijaa!! Se ylittää edellisen ennakkoilmoittautumisennätyksen 30:lla. Kun vielä jälki-ilmoittautuneita on perinteisesti lähes 100, niin on pakko melkein toivoa sateista päivää tuon luvun minimoimiseksi…
Kisapaikan ja järjestävän "organisaation" kapasiteetti on kyllä äärimmäisellä koetuksella.

Joka vuosi hämmästelen Nonstop-juoksun suosiota, mutta nyt sitä vasta pitääkin hämmästellä! Kaikki kasvu on nimittäin siellä! Nyt 73 ennakkoa, kun edellinen ennätys oli 40. Nonstop on nyt ekaa kertaa suosituin kaikista kisoista. Siis sarja, jossa ei jaeta sijoituksia/palkintoja ja ei saada virallisia aikoja;-)

Ei kommentteja: