torstai 12. lokakuuta 2017

Ma-to (9.-12.10.2017) - Eka kisa lähestyy: Tampere Parkrun

Alkuviikko on ollut armotonta pyöritystä ja Helsinki-matkailua. Ei vaan kyennyt lenkille.
Sentään tänään taas hölkkäsin reilun kympin. Vielä ei ole kuntopiikkiä löytynyt, mutta ei toisaalta jaloissa ole ongelmiakaan ollut. Tavoite on saada 50km tälle viikolle täyteen.

Nyt on kuitenkin aika aloittaa kisakausi! Tampereella nimittäin alkaa lauantaina viikottainen ilmainen 5km juoksutapahtuma, eli Tampere parkrun. Tietoja löytyy täältä: http://www.parkrun.fi/tampere/
Tämä on tosiaan 5km "kisa" joka lauantai 9:30 Ratinasta Laukonsillan alta (edestakainen tasainen reitti Arboretumin suuntaan). Kyseessä on todella matalan kynnyksen tapahtuma ja aion itse käyttää tätä testijuoksuna nyt ainakin tämän vuoden.

Reitti on kuulemma tarkasti mitattu 5000,00 metrin lukemaan.

Minulla on lupa harjoitella "normaalisti" vasta vuodenvaihteen jälkeen, mutta aion varovasti tavoitella aikaparannusta viikottain tässä Parkrunissa. Nyt lauantaina tähtään vasta 25min-alitukseen, mutta jouluna pitäisi olla jo lähellä 20min-aikaa. Tammikuussa voisi sitten uskaltautua jo Teivoonkin ja olla päällittämättä 20min rajaa!

Vintsaajat&Hokaajat-joukolle voi myös suositella tätä ilmaista lauantain testijuoksua. Se toimii erinomaisena valmisteluna sunnuntain järvenkiertoon ja on paljon lähempänä kuin Teivo…
Osallistuminen siis on ilmaista, mutta ekaa kertaa varten tarvitaan IT-taitoja, eli pitää tulostaa viivakoodi netistä ja tuoda se mukaan kisapaikalle. Minä onnistuin sen tekemään, joten ei ole liian vaikeaa.

Ja tietenkin juoksen ekan kisan Hoka-kengillä!! Nähdään lauantaina!

Ei kommentteja: