tiistai 2. elokuuta 2016

Ma-ti 1.-2.8. - Tosiasioiden tunnustamista

Ma 6km, 34min

Ap: kevyt 6.5km, 34:52, 5:22/km + lankut 20min.

Jalka on mennyt vain huonommaksi. Onneksi on muitakin kiireitä.

Ip: lepo.

Ti -

Täyslepo.

Yritin aamulla käydä pienellä hölkällä. Lopetin 50 metrin jälkeen, eli jalka on vain mennyt huonommaksi.
Raskain sydämin joudun hylkäämään ajatuksen osallistua huomenna Pirkkalan hölkkään. Kuvittelin, että pystyisin sen hölkkäämään hiljaa läpi, mutta ei nyt edes se onnistu. Nyt loppuivat kokeiluhölkät kunnes jalka on kävellessä kivuton. Pitää varmaan käydä magneettikuvassa, kun vielä vähän aikaa on Microsoftin vakuutus voimassa…

Muuten olen jatkanut urheiluharrastusta lähinnä tietokoneen kanssa. Wihan tuloslaskentaohjelma tukee nyt täysimääräisesti myös joukkuekilpailuja kaikilla mahdollisilla variaatioilla;-) Eli toteutin SAUL:n SM-maantien joukkuekisan säännöt osaksi ohjelmistoa. Ja siinä olikin aika lailla pähkinää purtavaksi, kun iso-H:n kanssa yritimme selvittää miten ne säännöt oikein menevät. Täytyy sanoa, että minulle oli yllätys oppia miten erikoinen tuo joukkuekisa oikein onkaan kaikkine sarjasiirtoineen ja myöhäisine joukkueen vahvistamisineen.
Olen kuitenkin luottavainen, että joukkuetulokset ovat nyt valmiit reaaliaikaisesti sitä mukaan kuin joukkueet tulevat maaliin.

2 kommenttia:

Jaavi kirjoitti...

Ajattelin jalkaasi sunnuntaisella pitkiksellä. Suosittelisin magneettikuvausta, jos vaikka on joku repeämä tms.
Kevennyksesksi kerron tositarinan tiistailta. Huutelin Ismolle (joka kylppärissä), että nyt on Aino jäätelöstä tullut kaksi uutta makua: sitruuna-marenki ja kirsikka, nam. Ismo siihen, että luetko Petrin blogia? Luin Pirkka-lehden mainosta. Siis makuarvosteluja odotellessa.

pjh kirjoitti...

Juuri samaan aikaan kommenttisi kanssa agenttini maailmalla lähetti minulle tiedon noista uusista Ainoista;-) Kuulemma ainakin Amurin K-marketista noita löytyy, mutta meidän lähi-Prismassa ei vielä eilen ollut. Täytyypä lähteä kauemmas kauppaan...