sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Viikko 22 (29.5.-4.6.2017)

Taas yksi viikko ilman juoksua. Muutaman kerran olen polkenut crosstraineria, mutta kyllä syöksykierre kohti hautaa on edelleen vahvassa vauhdissa. Resistance is futile.

Äärimmäinen nöyryytys tuli tänään järvisellä, kun en pyörällä tuplalla saanut gallardoa kierroksella kiinni lainkaan. Kun Ratinansillalla ei gallardoa ja Mjeviä näkynyt, niin hieman ihmettelin, mutta ajattelin, että varmaan ehtivät juuri kaartaa mutkan taakse. Kun sitten itse pääsin mutkan taakse rantaan ja näin reittiä pitkälle eteenpäin ja gallardosta ei ollut merkkiäkään, niin vasta silloin tajusin, että nyt kävi kylmät. Elämä laukkasi silmieni edestä ja ymmärsin, että Mjev oli tietenkin jäänyt Hämeenpuistossa pois kyydistä ja gallardo oli aamulla kehunut, että nyt kulkee hyvin. Siis loppunosto! Lähdin sotkemaan pyörällä täysillä, mutta peli oli jo hävitty. Kun pääsin Porschelle, niin siellähän gallardo nojaili polviin maksimaalisen nöyryytykseen tähtäävän loppunoston jäljiltä. Tuskin jäin puolta minuuttia enempää, mutta kuitenkin…

Viikkoon on mahtunut paljon juoksuun liittymätöntä toimintaa. House of Cardsin uusin kausi tuli Netflixiin ja siinä taisi mennä melkein pari vuorokautta, kun katsoin sen putkeen läpi. Eihän se niin kauan kestänyt, mutta välillä piti nukkua ja tehdä jotain "töitäkin". Luulen silti olleeni ainakin Suomen nopein, joka katsoi koko kauden. Kai sitä pitää taas vuosi odottaa seuraavaa kautta, koska ei se nyt tuohon voinut päättyä… Onneksi välissä tulee mm. OITNB ja Game of Thrones.

Laajennan blogia nyt politiikan suuntaan juoksun vähetessä, koska Euroopassa on tapahtunut häiritsevää kehitystä. Perustavaa laatua olevat elämänarvoni ovat vaarassa. Olen nimittäin äärimmäisen pettynyt Ranskan presidentin vaalien tulokseen. Valitsivat siis tuon Macronin ja hän tuntuu puhuvan lähes tavallisen järkevän ihmisen tyyliin. Ja pitää jopa puheita englanniksi!! Toivottavasti tälle pelleilylle saadaan nopeasti loppu, jotta voin taas jatkaa ranskalaisten halveksuntaa tavalliseen tapaan. Onneksi Ranskan kansa varmasti lähtee pian barrikaadeille puolustumaan valtion tukiaisia kaikelle ja normaalin ranskalaisen omahyväisyyden palauttamista, ja Macron joutuu palaamaan ruotuun. Mutta nyt on näyttänyt vähän pahalta muutaman päivän.

Ensi viikon päätavoite on saada varattua jonkinlainen järkevä lääkäriaika Helsingistä selvittämään voisinko saada sellaiset Pistoriuksen hiilikuitujalat.

Ei kommentteja: