tiistai 2. huhtikuuta 2019

Q1/2019

Kvartaalitaloudessa on raportoitava neljännesvuosittain vaikka mieli ei tekisi.

Ekan vuosineljänneksen juoksukilsat olivat 67. Jos pystyn pitämään tätä tahtia yllä, niin pääsen ennätyslukemiin, joita ei ole excelissä nähty sitten vuoden 2001. Kuka sanoi, ettei vanhalla iällä pääse ennätyksiin?

Mutta tuskin ihan samaan määrään pääsen Q2:lla, kun trendi on kuitenkin ollut laskeva (eli nuo kilsat tulivat tammikuussa).

Myynnissä on majoitus Ruka-hotellissa eräänä toukokuun viikonloppuna ja vieläpä lento Kuusamoon ja takaisin tuona ajankohtana. Mistään muualta et näitä enää saa, joten ihan halvalla ei irtoa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vissiin oot pudonnut kvartaalitalouden ulkopuolelle :-)

JuhaN kirjoitti...

Moro! Täytyi käydä katsomassa onko blogi herännyt henkiin ja kysyäkseni, teetkö vielä maantiereitin mittauksia? T Nyyssönen

pjh kirjoitti...

Onhan tässä pari Venuksen päivää ehtinyt vierähtää edellisestä kirjoituksesta. Juoksun saralla ei ole paljon tapahtunut vaikka nyt pientä konkkaamista pystyykin taas harrastamaan. Itse asiassa olen vajaa kuukausi sitten aloittanut hienon uuden hölkkäprojektin, josta saatan kesällä blogiinkin kirjoittaa! Jos siis pystyn sitä siihen saakka jatkamaan.

Teen mittauksia edelleen Tampereen ympäristössä, mutta en kovin kauas viitsi lähteä;-) Ja lumiaikana tietenkään ei voi mitata, mutta se tuskin oli tarkoituskaan?

JuhaN kirjoitti...

No hienoa, että hölkkääminen jatkuu. Alustavasti kyselin matkanmittausta mahdollista Viialan ympärijuoksua varten. Milläs kanavalla sinuun voisi ottaa yhteyttä, jos Akaa ei liian kaukana ole ja juoksureitti tultaisiin mittaamaan;)

pjh kirjoitti...

Kyllä sentään Akaaseen saakka jaksan lähteä;-)
Viialan ympärijuoksun vanha reitti onkin tuttu, kun olen siellä 2009 ja 2013 juossut. Parhaiten saat yhteyden suoraan tämän blogin sähköpostilla petri.j.haavisto@gmail.com.