maanantai 22. elokuuta 2016

La-su 20.-21.8. - Viikko 33

La -

Helsingissä (entisen) pomon läksiäisiä viettämässä. Oli mukavaa!

Päivällä heitettiin rauhallinen 70km pyörälenkki ja onnistuin pysymään helpostikin mukana. Se oli sitä minulle tavallista pyöräilyä, jossa perusvauhti on yhtä rasittavaa kuin sohvalla makaaminen, mutta jokaisessa kirimaalissa tai mäkivedossa reidet on hapoilla parissa sekunnissa ja minä olin yhden toisen kaverin kanssa sitten aina viimeisenä kohtaamispaikalla. Oli mukana yksi nainenkin, mutta hän taisi varmaan olla joku Lotta Lepistön lenkkikaveri, kun oli *hieman* kovemmat vauhdit kuin meikäläisellä;-)

Siellä Helsingin itäpuolella oli kyllä upeita rauhallisia maanteitä pyöräilyyn! Ajoin lenkin Heikin maantiepyörällä, joka ilmeisesti oli aika hieno. Joku O:lla alkava merkki se oli. Se oli minulle myös eka kerta vähän korkeamman profiilin kiekoilla ja sivutuulessa meinasi tulla pari yllätystä. Tärkein oppini hifi-hesselöinnistä liittyi kuitenkin voiteluun. Heikki teki minulle kisavoitelun Rexin sinisellä. Eli ketjurasvana oli jotain tuhat euroa maksavaa Rexin fluorivoidetta, jolla kitka kuulemma pienenee merkittävästi. Oli siinä naurussa pitelemistä, mutta ilmeisesti tuon ketjufluorin avulla sitten pysyin porukan mukana.


Loppuilta meni tankatessa ja en ole vielä uskaltanut vaa'alla sen jälkeen käydä.

Su -

Aamulla oli pientä heikotusta havaittavissa olotilassa ja päätin jättää urheilun sunnuntailta kokonaan väliin.


Viikko 33 (15.-21.8.2016)

Juoksua 5km (6:09/km).
Liikuntaa yhteensä 8h 10min.

Motivaatio oli vähän hakusessa, kun kelikään ei suosinut pyöräilyä. Ja kun vielä kaikenlaista muuta tekemistä oli helppo keksiä, niin tästä tuli varsin vaatimaton viikko.

Ensi viikolla voisi taas kokeilla vähän juoksua. Ainakin kerran.

Ja Tapille vielä tärkeä tiedote. Minä päivänä lähdetään maastolenkille?

3 kommenttia:

Tappi kirjoitti...

Kyllähän toi puunhalaus pitää hoitaa kunniakkaasti tällä viikolla! Haaste: kumpi jakaa isomman puun halauskuvan facessa tällä viikolla.

Tappi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
pjh kirjoitti...

Nyt pistit pahan, mutta haaste on otettu vastaan. Ja kuvan pitää myös olla otettu tällä viikolla... Varmaan pitää lähteä Seitsemiseen lenkille...