maanantai 8. elokuuta 2016

La-su 6.-7.8. - Viikko 31

La -

Ap: pyöräily 90min.

Mittasin kilometritolpat SAUL:n SM-kympille.

Ip: lantio- ja pakarajumppa 40min.

Su -

Ap: pyöräily 2h.

Perinteinen tuplajärvinen pyörällä pienen vintsaajajoukon kiertäessä reittiä jalan. Vaikka ajoin kovempaa kuin viikko sitten, niin silti sain gallardon ja keemin kiinni vasta minigolf-kentän luona. Menivät hurjat alle vintsaa!
Nyt kun olen lähes kaksi viikkoa tehnyt pyörälenkkejä, niin selvästi on vauhti noussut parilla pykälällä. Löysät on saatu pois ja tästä eteenpäin se on junnausta ilman kehitystä.

Ip: lepo.

Viikko 31 (1.-7.8.2016)

Juoksua 6km (keskari 5:22/km).
Liikuntaa yhteensä 12h 45min.

Massakausi on alkanut, eli viikko kului pääosin omissa puuhasteluissa ja väliin tein vähän pyöräilyä ja lihaskuntoa. Surkealta tasolta lähdettiin liikkeelle molemmissa, mutta onneksi alun nopea kehitys motivoi hyvin.

Jalka on selvästi parempi juoksuttoman viikon jälkeen. Eiköhän tästä varsin pian pääse taas juoksemaan.

Olen suuresti ihmetellyt, että olympialaiset eivät jaksa oikein kiinnostaa lainkaan. Aiemmin olen seurannut tiiviisti, mutta nyt tylsistyn nopeasti. Kai sitä sitten yleisurheilua tulee katsottua, mutta en siitäkään odota paljon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voidaan sitten 2017 osallistua triathloniin. Näin meinaan sellaisen "startin" notta jokainen elävä selviää jatkoon 1. lajin jälkeen. Täytyy vaan toivoa kovia sateita niin tonava virtaa nopeammin. :-)

- BJ