perjantai 19. elokuuta 2016

Ma-pe 15.-19.8. - Maaninkavaara!

Ma -
Ti -
Ke -
To 5km, 28min
Pe -

Viikko meni työ(ttömyys)kiireissä ja en päässyt vieläkään juoksemaan. Kokeilin hölkkää 4-5km torstaina, mutta ei se vielä toimi. Lähellä kuitenkin ollaan, että voi taas pian varovasti pohjalta ponnistaa.

Liikuntaohjelmaan on kuulunut hyvin maltillinen määrä pyöräilyä ja melko säännöllistä ylläpitävää lihaskuntohäröilyä. Kiertelin tänään pyörällä ihmettelemässä Tampereen puolimaratonin reittiä. Niinhän se taas on, että erilaisia uusia työmaamuutoksia on ripoteltu reitin varrelle tasaisin välein, joten käytännössä koko reitti menee uuteen mittaukseen. Tämä onkin sitten jo kuudes peräkkäinen vuosi, kun reitti on mitattu uudelleen. Ainoastaan 2013 selvittiin melkein samalla reitillä kuin 2012.

Kuten kaikki tietävät, niin viikon päästä juostaan veteraanien SM-kymppi Tampereella. Olen viritellyt tuloslaskentaohjelman ihan uuteen uskoon ja kirjaillut osallistujia exceliin sitä mukaa kuin ilmoittautumisia on tullut. Kiirehän tässä taas tulee, mutta eiköhän kaikki saada testattua kisaan mennessä. Kyseessähän on tapahtuma, joka jättää varjoonsa mm. Riossa meneillään olevat harrastelijoiden puuhastelut.

Jos vaikka otetaan satunnaisesti valittu tasomittari vertaamaan Rioa ja Tamperetta: kuinka monta olympiamitalia on kisaan osallistuvilla suomalaisilla juoksijoilla? Taitaa olla Riossa nolla, mutta Tampereella niitä on useampia! Jos joltakin on jäänyt osallistujaluettelo lukematta, niin suosittelen katsomaan erityisesti M60-sarjaa;-) Täytyy ottaa hattu mukaan tulospalveluun, että voi sitten ottaa hatun päästä sopivalla hetkellä.

Huomenna on ohjelmassa kuolettava pyörälenkki, kun yritän rimpuilla peesissä "hiukan" kovempien pyöräilijöiden perässä 70km matkan.

Ja täältä vielä loppufiilistelyä!!

Ei kommentteja: