keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Ma-ke 12.-14.9. - Hölkkäkokeilut jatkuvat + muuta statusta

Ma 14km, 1h 14min

Ap: 8.0km, 40:24, 5:03/km.
Ip: 6.5km, 34:04, 5:15/km.

Ti 6km, 33min

Ap: 6.5km, 33:06, 5:06/km.
Ip: lepo.

Ke 8km, 38min

Ap: lepo.
Ip: 8.0km, 37:32, 4:42/km.

Olen alkuviikon käynyt lyhyellä hölkällä joka päivä. Tilanne on absoluuttisen muuttumaton, eli jalka vaivaa hieman ja juoksu on hankalaa, mutta mitään eskalaatiota vaivassa ei tapahdu. Sykkeet ja palautumisajat ovat menneet parempaan suuntaan, mutta eihän tällainen lenkkeily kivaa ole. Ei ole toiveitakaan tehdä kovempaa treeniä.

Työ(ttömyys)rintamalla aika on kulunut yrittäjyyskoulutuksessa ja omissa harrasteprojekteissa. Edelleen tämä vapaus ja oman ajan hallinta on ollut ihan upeaa, eli kyllä tätä voisi jatkaa ikuisesti, jos vain joku maksaisi tästä palkkaa. Aika vaan kuluu liian nopeasti. En ole vielä keksinyt mitä teen seuraavaksi, mutta kovasti kiinnostaisi kokeilla jotain startup-juttua ja onhan meillä ainakin yksi kuvio suunnitteilla. Työhakemuksia en ole lähettänyt vielä ensimmäistäkään, ja en lähetäkään ennenkuin 1-2 kk:n kuluessa saadaan katsottua tämä meidän startup-kuvio, että tuleeko siitä jotain. Siinä on sellainen ongelma, että kun töissä aika ajoin tulee rahaa tilille palkan muodossa, niin yrittäjähommissa se rahavirran suunta näyttää olevan ihan toinen…

Vaikka aika on ollut todella kortilla, niin sain katsottua Narcosin toisen kauden loppuun. Meni aika lähelle kärkeä suosikkisarjojeni joukossa. Luin juuri jostain, että sarjasta tulee vielä kolmas ja neljäs kausikin, mutta en tajua kuinka se voi enää järkevästi jatkua Escobarin kuoltua. Vähän pelkään, että taso väkisin laskee, kun historialliset tapahtumat eivät ole enää yhtä kiinnostavia. Vaikka olihan toisen kauden loppu varsin upea. Siitä tuli mieleen jotenkin Stephen Kingin Dark Tower -sarjan eeppinen loppu pienemmässä mittakaavassa. Sarjaa oli huippuhieno katsoa juuri sen takia, kun hämärästi muistin uutisista niitä Escobarin isoimpia juttuja 80-luvulta ja 90-luvun alusta ja sain niihin nyt uutta perspektiiviä. Tämä on kyllä loistava esimerkki siitä kuinka totuus on tarua ihmeellisempää.

Juoksurintamalta vielä neljä tärkeää uutista:
1) Ensi kevään Lontoon maratoonin starttiviivalla on pjh Koikkarista! Siihen siis tähdätään. Syksy näyttää onko tavoite 3, 4, vai 5h.
2) Wihan kilometrit lähestyy (15.10.) ja tärkeitä ilmoittautumisia odotetaan vielä. Perinteisestihän Tappi aina ilmoittautuu 100km kisaan, mutta vielä ei nimeä näy listoilla. Nythän 100km kisa on myös vuoden 2016 SM-kisa, joten pokaaleja kannattaa tavoitella ihan tosissaan. Janne myös ainakin mukaan! Ja muitakin!
3) Olen edelleen haaveilemassa ensi sunnuntain järvenkierrosta. Sen verran olen asian eteen jo tehnyt, että värväsin mukaan uuden jäsenen (jos ei vielä jänistä ennen sunnuntaita) varmistamaan, että vauhti on minulle riittävän hidas. Suunnitelmissa on vauhti 5.20-5.30/km vintsaajien periaatteiden vastaisesti.
4) Alustava suunnitelma on tehty lifetime-tavoitteelle nro 92. Tämä on ihan huippua ja super-secret. Harpatti arvasi edellisen tavoitteen 55, mutta tätä ei kukaan arvaa, ja Jari vaikenee kuin muuri!!

7 kommenttia:

jaha kirjoitti...

Ensimmäinen arvaus: 92=66

pjh kirjoitti...

Loistava arvaus ja jaha jatkaa oikealla linjalla, eli en tajua arvauksesta yhtään mitään;-)
Voihan se olla vaikka oikein...

jaha kirjoitti...

Olisit tajunnut jos tuo olis ollut oikein. ;)
Sunnuntain järvisen ennakkospeksi kuulostaa muuten hyvältä. :)

pjh kirjoitti...

Lähde mukaan sunnuntaina. Olen tunnetusti huono pitämään salaisuuksia, mutta tämän kanssa kyllä taistelen, kun on niin herkullinen juttu. Kukaan ei ikimaailmassa arvaa!!
Kerron sitten 2017.

pjh kirjoitti...

Olipa aivot illalla narikassa... Eli kyse ei toki ole 66-tavoitteesta sentään vaikka hieno juttu onkin. 66 saa odottaa vielä vuosia ja sitä ennen tehdään ainakin tavoite #10, joka on valitettavasti viivästynyt huonon kunnon takia.
BJ-Jarin kanssa meillä on ollut virtuaalikalenterissa kaksi kovaa juttua, joista tämä on toinen. Se toinen ei ole minulla 100-listassa ollenkaan, mutta kyllä sekin pian tehdään tuolla Ison Omenan suunnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Lontoon matkasta, miten ikinä sen sitten järjestitkään...
Kommentoi Marko

Jaavi kirjoitti...

Hienoa saada sitten kunnon raporttia Lontoosta!