sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Su 18.9. - Järvenkierto + viikko 37

Tänään 27km, 2h 21min

Ap: pitkä 26.7km, 2:20:59, 5:17/km.

Järvenkierto 10 viikon (!!!) tauon jälkeen. Porukkaa olikin hyvin liikkeellä sekä meidän joukossamme (Marko, jaha, Veterano, Hannu, Rane) että muutenkin, eli loistava keli oli saanut ihmisiä ulos ennätysmääriä. Hienoa, että tuli lähdettyä vaikka olihan loppu varsin raskasta. Ei mene Pirkka tällä kunnolla juosten maaliin, mutta vielä ehtii pari täsmätreeniä tehdä.

Yrittäjänähän olen aina töissä ja niinpä busineksia suunniteltiin järviselläkin. Niken sponsorisopimuksen mentyä ilmeisesti mönkään on Viimeisten Pirkkalaisten rogainingin kakkosjoukkue (vai olikohan se kolmosjoukkue) etsinyt uutta sponsoria. Pjh Running kasvavana kansainvälistyvänä pelurina on luonnollisesti kiinnostanut Pirkkalan suunnallakin ja Vetsku yritti vakuuttaa minua ja näyttikin kykynsä karkaamalla muulta porukalta jo matkan puolivälissä. Ei jäänyt epäselväksi, että kunto on kohdallaan. Minua jäi kuitenkin arveluttamaan tiimin toisen puolikkaan suorituskyky. Rogaining on joukkuelaji ja epätasapaino joukkueen sisällä aiheuttaa aina ongelmia. Olen erittäin tarkka brändistäni ja jos joukkueen kokonaissuoritus ei ole saumattoman hiottu ja tasapainoinen, niin se voi vahingoittaa asemaani Interbrandin listalla ja saattaa palvelumaineeni vaaraan.

Ip: lepo.

Viikko 37 (12.-18.9.2016)

Juoksua 88km (5:08/km).
Liikuntaa yhteensä 7h 35min.

Monta lyhyttä lenkkiä ja yksi pitkä. Kaikki samaa hieman päälle vintsan vauhtia. Ei muutosta jalassa.
Alkavalla viikolla on kaikenlaisia kiireitä, mutta kyllä pitää satasen viikko pystyä tekemään. Sitten voisi tavoitella 3h-rajaa Pirkassa.

1 kommentti:

Veterano kirjoitti...

Kyllä rogsujoukkueen kokonaissuoritus tulee olemaan hiottu kun toimitamme yhtiösi käyttöön ensimmäisen mainosvideon "Hello, we are PJH Running -missionaries from Finland!".

Eikä mun kuntoni ihmeellinen ole, mutta kun siinä porukassa alkoi joku ihme kiky-seminaari, niin päätin hivuttautua etäämmälle. Kannan korteni kikykekoon sillä että ne pkeleet vievät osan lomarahoistani, mikä parantaa kilpailukykyä, vientiä ja työllisyyttä huimasti.

Ei maar. Joku aikoi kiristellä loppua kohti ja luulin että lähtis mukaan.