sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Ma-su 29.8.-4.9. - Touhukas viikko 35

Sama meno jatkuu. Jotenkin vaan aika kuluu nopeasti ja illalla on liian väsynyt kuntoilemaan. Hirveä kiire oli, mutta en saanut viikolla mitään järkevää aikaiseksi, kun useammassa projektissa hakkasin päätäni seinään. Tai pitää tietysti sanoa, että "tuli arvokasta oppia". Erilaiset koulutukset ja muut Microsoftin järjestämät harrasteet "irtisanotuille" ovat nekin aktivoituneet ja niihin menee paljon aikaa.

Tai sainhan minä oikeastaan tehtyä kaikkea sekalaista vaikka joka päivä takkusin monta tuntia softaprojektien jumittamisen kanssa. Tärkeysjärjestyksessä:
- Testailin uusia ja vanhoja Ainoja (uusi merkittävä listapäivitys tulossa)
- Leikkasin nurmikon
- Mittasin Hämsyn pm-kävelyjen reitin ja melkein kokonaan Tampereen puolikkaan reitin
- Tein intensiivisen Netflix-maratonin, jossa sain loppuun kaikki neljä kautta Suits-sarjaa (ei sentään kaikkia kuluneella viikolla). Se oli mukavaa kevyttä viihdettä vaikka ei nyt mihinkään eeppisiin mittoihin noussutkaan.
- Aloitin lupaavasti Narcosin toisen kauden ja sehän on loistava niinkuin ekakin. Jotenkin nämä gangsterijutut aina uppoavat meikäläiselle.
- Opettelin laskutusta, kirjanpitoa ja kaikenlaisia web-juttuja (googlesta oppii parissa tunnissa kaiken tarvittavan).
- Kävin pari melko täysimittaista koulutuspäivää, mutta kotiläksyt jäivät huomiselle viime tippaan.

Kävin kyllä viikolla tekemässä myös useamman puolen tunnin lenkkikokeilun; vaikeaa. Jalka antaa hölkkäillä, mutta tuntuu koko ajan. En vaan malta olla kokonaan juoksematta enää, kun ei se vaiva viikolla pahentunut ja toisaalta ei sitä lepokaan ole parantanut. Pakko on sen verran liikkua, että juoksuaskeleella pääsee Pirkan hölkän läpi kuukauden kuluttua. Lasken tosin tällaiset puolen tunnin hölkät melkein levoksi vaikka syke onkin reilusti vk:lla ja Garminin mukaan palautumisaika 50h.

Viikon suurin saavutus oli, että viimeiset byrokratiat Pjh Running oy:n perustamiseksi on tehty ja minulla on Y-tunnus ja kaikki muu tarvittava. Nyt voin alkaa takoa rahaa busineksessa! Asetan tavoitteet heti oikealle tasolle: ensimmäisellä tilikaudella pitää tulorahoituksella pystyä hoitamaan webhotellin pronssipaketin maksut, eli 2,77 euroa kuukaudessa. Haastavaa on se, että tuo pitää pystyä tekemään alle 10 laskulla vuodessa. Tuon verran laskutusohjelmani antaa laskuttaa ilmaiseksi, ja sen jälkeen kuukausikustannukseni viisinkertaistuvat ja sehän ei onnistu kasvattamatta liiketoimintaa ulkomaille.

Ja kävinhän minä Ruotsi-ottelussakin. Luulin ettei sinne tule kukaan ja ostin lipun viime tipassa. No eihän sieltä saanut paikkoja enää kuin piippuhyllyltä avoimen taivaan alta… Tulipahan käytyä ja ihan hyvä meininki siellä oli ainakin lauantaina. Keihään tulokset sunnuntaina ilahduttivat suunnattomasti, koska mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin jatkuva urheilutoimittajien hehkutus "ja nyt alkaa keihäänheitto, jota ME SUOMALAISET olemme odottaneet"!! Voin kertoa, että meitä on varmasti monia, jotka eivät odota keihästä lainkaan. Pitääkin tässä viimeistellä keihään lajianalyysi ja avautua tarkemmin tuosta auringonlaskun touhusta.

Viikko 35 (29.8.-4.9.2016)

Juoksua 34km (5:16/km).
Liikuntaa yhteensä 5h 40min.

3 kommenttia:

Mika Perkiömäki kirjoitti...

Kansainvälistyminen näkyy jo alkaneenkin, https://gig.bid/entity/pjh-running-in-bourbonnais-il

pjh kirjoitti...

;-)
Tuo on todellakin niitä ikäviä lieveilmiöitä, kun toimii urheilu-busineksen huipulla: halpoja kopioita ei voi välttää. Otin tuon nimen kopioista huolimatta, ja vaikka .com-domain oli sekin jo varattu...

Jaavi kirjoitti...

Aino päivitystä odotellessa. En ole saanut sitä kirsikkaa vieläkään maistaa.
Keihäästä olen samaa mieltä.