lauantai 17. syyskuuta 2016

To-la 15.-17.9. - Järvenkierto tulee!

To -

Tuli lepopäivä "työkiireiden" takia.

Pe 18km, 1h 31min

Ap: 6.5km, 33:17, 5:07/km.
Ip: 11.3km, 57:17, 5:06/km.

La 14km, 1h 15min

Ap: 6.5km, 33:50, 5:12/km.
Ip: 8.0km, 41:10, 5:09/km.

Kohtalaisen tasapaksua menoahan tämä on. Vauhdit ei monta sekuntia heittele lyhyillä lenkeillä ja tuntuma on koko ajan sama. Sykkeet ovat korkealla vaikka ei nyt enää ihan anaerobisella. Huomenna on sitten vakavampi koitos, kun pitäisi yrittää järvenkiertoa normispeksillä, eli lähtö Porschelta klo 8:30! Toivottavasti siellä kulkisi vähän paremmin.

Jotenkin tuntuu siltä, että Garmin on huomannut ongelmani juoksun kanssa ja tekee lisäkiusaa niin paljon kuin pystyy. Jokaisella rintamalla. Garmin Connect toimii miten sattuu. Blankkoja sivuja tulee koko ajan ja vielä jostain syystä en enää pysy logattuna sisään vaan koko ajan pitää kirjoittaa tunnuksia ja salasanoja uudelleen. Siis joka päivä ja monta kertaa päivässä (vaikka en koskaan sulje läppäriä).
Ja Forerunner-mittari vasta onkin tullut hulluksi. GPS-fixi on nyt useammalla lenkillä jäänyt alkumatkasta puuttumaan. Sitten kun yrittää siirtää tietoja wifin kautta Connectiin, niin laite resetoi 9 kertaa 10:stä. Siis heti kun se saa connectionin alkuun, niin voltti tulee. Villi arvaus on, että akun varaus vaikuttaa asiaan, kun lataamalla laitteen 100% varaukseen on hyvät mahdollisuudet onnistua siirrossa. Normaalisti olisin jo ruuvipenkissä litistänyt laitteen miljoonaksi palaksi, mutta leppoisana miehenä ilman työkiireitä minä vain painan transfer-nappia 30 kertaa kunnes se joskus onnistuu.

Wihan valmisteluja pitäisi alkaa ensi viikolla. Tänään sain kuitenkin jo laskettua reitille korkeuskäyrän hiljan oppimillani Maanmittauslaitoksen systeemeillä. Onhan se Wihan kierros paljon mäkisempi kuin tähän asti olen luullut. Noususummakin on 6m per kierros, eli satasella tulee Tapille ja Jannelle 180m nousua.

Ei kommentteja: