keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Ma-ke 5.-7.12. - Talvitreeniä

Ma -

Polkaisin crosstraineria tunnin verran illalla ja sehän meni taas ihan mukavasti. On tässä siis ihan hyviäkin merkkejä kunnon suhteen näkyvissä, jos juoksukuntoa ja kelloa ja kehon painoa ei oteta laskuihin.

BJ tuossa edellisen postaukseni kommenteissa kivuliaasti muistutti, että hyvin lähellä on taas yksi toistaiseksi salainen kisan tapainen. Ja sen suhteen ei hyvältä näytä. Olen jotenkin sulkenut tuon mielestäni ja aktiivisesti välttänyt BJ:n treenien seuraamista. Mutta eihän siitä pääse yli, että me on hävitty tää peli.
Edellisestä kisasta BJ:n kanssa onkin kohta 10 vuotta ja pataan tuli silloinkin. Tosin vain jotain minuutilla maratonilla ja edelleen selityksenä on se, että luulin koko ajan olevani reilusti BJ:n edellä. Jos olisin tiennyt, että hän oli muutaman sata metriä edelläni, niin olisin ilman muuta kiristänyt ja juossut ohi!

Ti 19km, 1h 38min

Ap: kevyt 8.3km, 42:19, 5:08/km.

Aamulenkki jäisillä teillä. Aika vaikeaa oli. Onneksi melko kova pakkanen piti alustan jotenkin siedettävänä, mutta olisi silti pitänyt pysyä kotona matolla.

Ip: kiihtyvä 11.3km, 56:14, 5:00/km.

Iltalenkillä yritin alun hölkkäilyn jälkeen kiihdytellä. Tällä kertaa juoksin nastoilla. Takareidet olivat valitettavasti tiltissä ja vaikka yritin riuhtoa viimeisen kilsan ihan täysillä, niin ei mennyt alle neljän. Masentavaa!
Hyvä treeni kuitenkin. Taas jäi se tunne, että jos vain jalat toimisivat, niin kyllä juoksu jotenkin sujuisi.

Ke 12km, 1h 05min

Ap: lepo.

Ip: mattohölkkä 12.0km, 1:04:36, 5:23/km.

Vihdoinkin sain itseni pakotettua matolle. Katselin hienoa dokkaria käden anatomiasta ja se auttoi tylsyyteen. Kyllä talvikausi tästä lähtee!

Huomenna taas Helsinkiin, joten vaikea saada treeniä sekaan. Yritetään kuitenkin.

Liitän tähän loppuun vielä copy-pastena RC Eemelin sähkeen, joka edelleen on minulle täysin shokeeraava. Palaan asiaan lähiaikoina, kun ehkä Eemelikin elaboroi tätä sähkettä lisää jopa tiedotteen muodossa. Osasin tietenkin odottaa yllättävää lajivalikoimaa 2017 Cupiin, mutta tämä ylitti kaikki pahimmatkin odotukset!!

"La 26.11.2016 17:31 Cup 2017: kahvakuula huhtikuu, sulkapallo toukokuu, rullaluistelu toukokuu, Aulanko MTB 27.5., Grano Games kuntosarjasuunnistus 11.6., Pikolinna swimrun 17.6., keihäskolmiottelu heinäkuu, porrasjuoksu lokakuu."

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö :-)

Kuules, lupaan harkita pataan ottamista niin ettet nytkään huomaa olenko edessä vai takana. Lisäksi pitänee muistaa, että hitaammilla vauhdeilla "kilsan hinta" ei ehkä tunnu niin pahalle, vai mitä tuumaat? Taitaa olla sullekin "kalliita kilsoja" :-).

-BJ

pjh kirjoitti...

Piti nyt käydä vakoilemassa treenejäsi ja eihän tässä ole minulla mitään jakoa... Tonneja 3:30 ja pitkiä lenkkejä alle vintsaa. Eikä edes yhtään tunnu alustavaa kolotusta jaloissa?

Anonyymi kirjoitti...

Ei jaloissa, mutta toisinaan Kelttiläinen huumori kolottaa senkin edestä. Katsotaan muuttuuko Baijerissa (tuli siirtokäsky) tyyli kun ainakin natiiveille kuningaskunta tuntuu olevan miltei pahempi kuin Honeckerin piirikunta. Vedit sitten Teivossa puolikaasulla... ;-)

- BJ

pjh kirjoitti...

Teivossa kaikki pelissä. Kunto on siinä...