perjantai 9. joulukuuta 2016

To-pe 8.-9.12.

To -

Helsinki-päivä. Ei riittänyt energiaa urheiluun.

Olen jatkanut julkisen liikenteen käyttöä ja olen jo ihan pro! Nämä systeemithän ovat aivan loistavia. Olisi pitänyt luopua autosta jo aikaa sitten…
Tosin normaaliin elämään on palattu odotetusti VR:n osalta. Totesin tuolla aiemmin, että tähän saakka kaikki VR:n junat ovat olleet aikataulussa. Sen jälkeen sitten yksikään ei ole ollut aikataulussa, joten länsirintamalta ei mitään uutta. Lopetin myös periaatteesta VR:n riistosysteemin, eli lemmikkilisän maksamisen, ja niinpä matkustan aina seisomapaikalla. Jokainen käyttämäni juna on ollut täynnä (jos lemmikkipaikkoja ei lasketa). Jokainen. Molempiin suuntiin. Jos olisi kilpailua, niin varmaan tälle reitille saisi joku hoidettua lisää vaunuja.

Pe 11km, 59min

Ap: crosstrainer 40min.

Aamupolkaisu. Loistava vire. Katsoin aivan mielettömän hienoa BBC-dokumenttia jalkaterän toiminnasta, jossa jonkun kuolleen jalka leikattiin auki ja tutkittiin sen anatomiaa. On se jalka vaan täysin uskomaton vempele ja evoluutio on ihmeellistä! Nyt minä tiedän miten sen jalan pitäisi tarkalleen toimia. Ei toimi minulla.

Ip: kevyt 11.3km, 58:36, 5:13/km.

Mukava hölkkäily jääkentillä.

Päivän uutinen on ollut raportti Venäjän doping-systeemistä, joka lähestyy ammattimaisuudessaan jo melkein Norjan systeemiä. On se Venäjä vaan vekkuli paikka;-) Voin veikata mitä seurauksia tästä tulee: ei mitään.
Pitäisi vanhemmiten lopettaa uutisten seuraaminen kokonaan, kun kaikesta tulee vaan vihaiseksi.

Huomenna on sitten vuorossa Teivocup.

Ei kommentteja: